thaise yoga massage opleiding
Opleiding Thai Yoga Massage Gemeente Borsbeek.
Opleiding Thai Yoga Massage. Deze informatie is niet meer actueel! Tijdens deze 5 dagen leer je een opeenvolging van een reeks technieken Traditionele Thaise Massage op professioneel niveau. Dit is een oude Oosterse helende techniek die als middel werd gebruikt om blokkades op te heffen.
Cursus Thaise Massage De Schoonheidsschool.
Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag! Voor de opleiding Thaise massage werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt.
Massagecursus in Chiang Mai.
Want de echte Thaise massage gebeurt door middel van drukpunten en niet met massage olie op de huid. Als je een of twee weken boekt krijg je de basis van Thaise massage goed aangeleerd. Ga je voor 3 tot 5 weken dan krijg je ook therapeutische massage.
Beoefenaars in België De Thaise Yoga Massage School.
Beoefenaar Thaise massage sinds 2016. In opleiding voor vervolmaking als professionele beoefenaar Thaise massage. Tel: 0474 03 02 06. Marie Christine Dewolf. Praticienne de médecine chinoise, enseignante de Yoga et Qi Gong et environnementaliste. Praticienne en Thai Yoga massage et Ostéo-thai depuis 2014.
Massagetechnieken: Thaise lichaamsmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
500 praktijkgerichte, professionele opleidingen. Zoek een opleiding. U bevindt zich hier.: Home Opleidingen Massagetechnieken: Thaise lichaamsmassage. Massagetechnieken: Thaise lichaamsmassage. Traditionele Thaise massage of nuat phaen boran Thai antieke: massage stijl, is een van s werelds oudste geneesmethoden. De Thaise mensen zagen ziekte als onbalans in het lichaam of de geest en ze zochten hulp in de lokale tempel.
Cursus De Schoonheidsschool.
Ik" heb reeds 12 jaar ervaring in massages gaande van Shiatsu en Thaise tot Ayurvedische en geef daarnaast al meer dan 6 jaar les, vertelt Steven. En dat is niet moeilijk als je weet dat hij zelf naar Thailand, India, Bali én Japan is gereisd om zijn indrukwekkende kennis daar ter plaatse op te doen! Maar ook hiernaast zit hij letterlijk niet stil: met zijn Massagemobiel brengt hij de massage tot bij jou en verzorgt hij daarnaast ook yoga en andere activiteiten voor bedrijven, evenementen en feesten. Ellen Vanhove volgde een opleiding tot kinesist, maar ging al snel op zoek naar een meer energetische en holistische aanpak.
Thaise massage cursus leer de thaise massage in 2 dagen!
Massage opleiding 1 jr. Opleiding Yoga Massage 1 jr. Opleiding Energetisch Masseur 1 jr. Massage Therapeut 3 jr. Meditatie Training 6 mnd. Meditatie Opleiding 1 jr. Cursus Klassieke massage. Workshop Voetmassage en Handmassage. Thaise Yoga Massage. Massage Therapie Cursus. Cursussen Persoonlijke Ontwikkeling.
Thaise yogamassage opleiding Thai Dee erkend door zorgverzekeraars.
Door aanhoudende lovende reacties ben ik in 2008 gestart met mijn eigen massagepraktijk aan huis.Een jaar na het starten van mijn eigen praktijk besloot ik om de opleiding Natuurgeneeskundig Therapeut in de Thaise Yoga massage te gaan volgen vanuit mijn wens om naast de wetenschappelijke Westerse technieken tevens Oosterse technieken toe te kunnen passen.

Contacteer ons

Zoeken naar thaise yoga massage opleiding