shiatsu massage opleiding
Opleiding Internationale Shiatsu School.
De opleiding vindt plaats op verschillende locaties in Vlaanderen en nét over de grens in Nederland. De opleiding is erkend door de Belgische Shiatsu Federatie www.shiatsu.be. De volledige opleiding bestaat uit drie cycli, die gespreid over een aantal jaren gevolgd kunnen worden.
Shiatsu Wikipedia.
Shiatsu shi vinger, atsu druk is een manier van lichaamstherapie of massage die onder andere is ontwikkeld in Japan door Tokujiro Namikoshi, en later door zijn zoon Toru Namikoshi. Beiden ontwikkelden hun kennis door" trial-and-error." Shiatsu is gebaseerd op westerse kennis over anatomie en fysiologie, maar niet op de westerse vormen van therapie. Shiatsu wordt gebruikt bij rugpijn, migraine en whiplash. De werkzaamheid van Shiatsu is niet wetenschappelijk bewezen. Bij Shiatsu worden de duimen, handpalmen, en vingers gebruikt om druk uit te oefenen op bepaalde plaatsen op het lichaam. Hierbij wordt door de behandelaar niet met spierkracht gewerkt maar wordt het eigen lichaamsgewicht gebruikt om druk uit te oefenen. De manier van masseren van Tokujiro Namikoshi of die van Toru Namikoshi kreeg een breder draagvlak laat in de jaren 50. In Japan is de opleiding tot klassieke Shiatsu-therapeut gereguleerd door de overheid.
Shiatsu Massage.
SPECIALISATIE: COSMETISCHE SHIATSU MASSAGE.: Inhoud van de opleiding. De Specialisatie Shiatsu massage is opgebouwd uit onderstaande onderdelen.: Theoretische kennis van.: Algemene en specifieke theorie; Meridianen.; Indicaties en absolute en relatieve contra-indicaties.; Theorie van de praktijk. Voorbereiding: installeren model; Opbouw: opbouw en volgorde.;
Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu.
bestaat sinds 1987 en verzorgt een vierjarige HBO niveau beroepsopleiding tot Klassieke Shiatsu therapeut. De beroepsopleiding is erkend en geaccrediteerd als hbo niveau opleiding door de accreditatie instituut K.T.N.O. Accreditaties voor de opleiding en bijscholingen van beroepsverenigingen B.A.T.C, N.V.S.T, V.B.A.G en L.V.N.G.
Cursus Shiatsu therapie 1-A Wellness Academie.
Vanwege haar talent werd ze aangenomen als assistent aan de Internationale Shiatsu School in Westmalle. In 2007 voldeed ze aan de voorwaarden om erkend te worden als volwaardige shiatsu docente. Vervolgens zette ze voor de Wellness Academie een Shiatsu Opleiding op, erkend door de Belgische Shiatsu Federatie.
Qi Gong Volledige shiatsu opleiding.
Tijdens de opleiding komen alle basistechnieken aan bod om in alle vertrouwen en veiligheid aan andere mensen de weldaad en voordelen van een Shiatsu massage aan te kunnen bieden. Dit zowel op professionele als op amateuristische basis. basis massage technieken.
Kaizendo Shiatsu Academie Home.
Chi Nei Tsang maakt deel uit van de shiatsu opleiding en is tegelijkertijd een aparte volwaardige opleiding, die net als Shiatsu heel aanvullend is bij andere vormen van massage, Voetreflexologie, Thai massage, Ayurveda massage., We voorzien video ondersteuning van alle lessen in de Shiatsu en Chi Nei Tsang opleidingen.
shiatsu opleiding basisopleiding amsterdam, den haag, rotterdam.
Na de opleiding wellness masseur, kun je bij Anand opleidingen verdergaan met de opleiding yoga massage en stoelmassage vergelijkbaar met een shiatsu opleiding Laatst volgde ik een cursus triggerpoint massage bij een van mijn mede trainers, Jonate. Dat terwijl ik in de 20 jaar daarvoor in totaal meer dan 7000 massages heb gegeven, in India de ayurvedische massage heb geleerd van 3 verschillende leraren, in Thailand een opleiding thaise yoga massage heb gevold vergelijkbaar met een shiatsu opleiding, een jaar lang sportmassage heb gestudeerd, zon 50 boeken over massage heb gelezen, jarenlang naar allerlei massage leraren ben geweest en me dagelijks bezighoud met ontspanningsmassage, klassieke massage, opleiding shiatsu, thaise yoga massage, etc.
Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu OPLEIDING.
Voor informatie over de Do-In Docenten Opleiding ga naar de website van de Nederlandse School voor Do-In. Doel van de HBO niveau opleiding. De opleiding tot klassieke Shiatsu therapeut is een vierjarige HBO niveau beroepsopleiding die tot doel heeft de studenten op te leiden tot het beroep van Shiatsu therapeut.
Shiatsu Massage Opleiding.
Uit het bovenstaande mag duidelijk zijn dat wij liever niet praten over een Shiatsu massage opleiding, maar over een opleiding tot shiatsutherapeut. Indien je een vergelijking wilt maken, dan is het basisjaar van de beroepsopleiding Iokai Shiatsu verglijkbaar met een Shiatsu massage opleiding.
Beroepsopleiding Shiatsu Massage Opleiding.
Westerse Medische Basis. Shiatsu massage is een zeer krachtige therapie die, naast acupunctuur, een volwaardige plaats inneemt in diverse Aziatische landen. Shiatsu massage kan een zeer breed scala aan klachten effectief behandelen. Een goede therapeut dient te beschikken over voldoende medische kennis, waarin de opleiding voorziet.

Contacteer ons

Resultaten voor shiatsu massage opleiding