opleiding ayurvedische massage
Dominique Respens Shiatsu Academie.
Alchemy of Life 1 en 2 in Zwitserland mei 2008 6 lesdagen. Basiscursus Ayurvedische massage met Mireille Vanderstraete 2008. Opleiding Meridiaan chi Kung.: Teachertraining deel 1 6dagen Frankrijk 18 basisoefeningen 2003. Teacher training deel 2 6 dagen Engeland 18 basisoefeningen 2004.
Cursus Ayurvedische massage bij het WellnessInstituut.
Tijdens de basis cursus Ayurvedische massage worden de Ayurvedische basisprincipes eigen gemaakt en krijg je zowel theorie als praktijkles voor het toepassen van de Ayurvedische massage en de dosha technieken. De Ayurveda wordt gezien als het oudste geneeskundig en gezondheidssysteem dat duizenden jaar geleden op schrift werd gesteld.
Dao-Marma massage Centrum Yuan Meng.
De Ayurvedische massage werkt reinigend, ontspannend, voedend en brengt lichaam en geest terug in evenwicht. Stress en slapeloosheid behoren vanaf dan tot het verleden! VATA dosha: balanceert alle klachten met als karakter wind vb: nervositas, verspringende gewrichtspijnen. PITTA dosha: balanceert alle klachten met als karakter vuur vb maagbranden gastritis., KAPHA dosha: balanceert alle klachten met als karakter damp-slijm vb loom-zwaarte gevoel, obesitas, gezwollen gewrichten. Therapeute: Axelle BONNET. heeft haar roots in fotografie waar passie en contact voor en met mensen een bron vinden. volgde opleiding masseur bij Syntra.
Cursus Ayurvedische massage Wellness Academie.
Hier ontstond ook het idee om zich te scholen tot ayurvedisch therapeut. In 2005 rondde ze haar opleiding af tot ayurvedisch therapeut. Ze volgde daarna diverse bijscholingen op het gebied van yoga, kinderyoga, zwangerschapsyoga en ayurvedische massage. Ondertussen heeft Ann al vele jaren ervaring als professionele osteopate en ayurvedisch therapeut.
Ayurvedische massage Veluwse Bron Veluwse Bron.
De Ayurvedische massage is een zachte en energetische massage die afgestemd is op de fysieke structuur van jouw huid en lichaam. Door de behandeling van de energiekanalen de Nadis en de energiepunten genaamd Marmas heeft de Ayurvedische massage een energetisch aspect.
MASSAGETECHNIEKEN: DIEPTEMASSAGE Levensschool.
Nochtans is massage reeds duizenden jaren een praktijk die vooral bedoeld was om zijn gezondheidsbevorderende eigenschappen. Denk maar even aan de Ayurvedische massage en andere vaak Oosterse technieken. Ook Hippocrates zag in dat massage de functies van het lichaam verbeterde.
Suriya Ayurveda Sint-Niklaas.
Aan de hand van Ayurvedische consultaties, massages en specifieke behandelingen herstellen we het evenwicht in je leven. Ontdek op deze website wat we voor jou kunnen betekenen. We kijken alvast uit naar een warme ontmoeting. Check de agenda! Van 5 november tot 31 december. U nieke promotie op de cadeaubon. voor een volledige lichaamsmassage. Een uur massage 15 minuten stoomkist kosten nu 60 euro ipv 70 euro.
Home page.
Wij zijn daarom op zoek gegaan naar cosmeticamerken die het anders doen. Eerlijke, pure, biologische, eigentijdse merken, gemaakt door mensen met een enorme passie voor hun product en ons welzijn. Van honderden producten hebben we de ingrediƫntenlijsten op puurheid" gechecked.
Daily yoga classes in the heart of Brussels at Sampoorna Yoga Studio.
Why Sampoorna Yoga. Sampoorna Yoga in the media. Sampoorna Yoga outside Brussels. Private yoga classes. Yoga @ Work. Thai Yoga Massage. Daily yoga classes in the heart of Brussels. A HAVEN OF PEACE. to practice authentic yoga. Discover the studio.
Basiscursus Ayurvedische Massage. Start: 22 februari 2018 Ayurfreddy. Email. Facebook.
De Ayurvedische massage staat bekend vanwege het gebruik van heerlijke, warme medicinale oliƫn, die diep de weefsels binnen dringen en een helende werking hebben op zowel lichaam als geest. De Ayurvedische massage zorgt niet alleen voor een diepe ontspanning, maar helpt ook om afvalstoffen af te voeren.
Opleiding ayurvedische massage Jolange Opleidingen.
Ayurvedische Massage Opleiding. HOLISTISCHE AYURVEDISCHE DRUKPUNTMASSAGE OPLEIDING MET CERTIFICAAT. Tijdens deze dag en avond holistische ayurvedische drukpuntenmassage massage-opleiding in Rotterdam, wordt jou het gebruik geleerd van de energiepunten marma's' en de energiekanalen nadis in het lichaam. Marma's' zijn vitale energiepunten, enigzins vergelijkbaar met de acupressuurpunten.

Contacteer ons

Resultaten voor opleiding ayurvedische massage