massage opleiding eindhoven
Opleidingsaanbod Massage Therapieën Wellness Academie.
6 redenen om een massage opleiding te volgen! 13 juli 2018. klanten vertellen 9 2, 628 Beoordelingen. Naritaweg 12 1043 BZ Amsterdam. Heidestraat 6-B 3500 Hasselt. Marten Meesweg 8 3068 AV Rotterdam. Boomsesteenweg 135 2610 Wilrijk. Eindhoven NOORD BRABANT. Bogert 1 5612 LX Eindhoven.
Massage opleiding Eindhoven, word in 1 jaar professioneel masseur.
Online Mindfulness Cursus. Massage Opleiding Eindhoven. Ben je op zoek naar een erkende massage opleiding Eindhoven om snel aan de slag te kunnen als professioneel masseur? Bij Anand wordt je opgeleid tot Wellness Masseur, Yoga Masseur, Energetisch Masseur of Massage Therapeut.
Home Sabaaydi Massage Opleidingen.
Tijdens de basiscursus intuïtief masseren leer je de basis van het intuïtief masseren: aanraken vanuit je hart, je gevoel en je intuïtie; je hart door je handen laten stromen. Algemene voorwaarden Privacyverklaring Contact. Sabaaydi Massage Opleidingen Leslocatie: Spaarpot Oost 4.
KIOM Massage-Opleidings-Instituut.
En met iedere massage maak je de wereld een stukje mooier." Voel je welkom en kijk even rustig rond op deze site. Heb je nog vragen dan kun je ons meteen bellen 0499-461041. Alle cursussen worden gegeven in ons eigen cursuscentrum.: Gebouw Gare du Nord, Ukkelstraat 2i, 5628 TE Eindhoven Noord.
Atria-Eindhoven Home.
Atria-Eindhoven is een opleidingsinstituut met een NGS Nederlands Genootschap voor Sportmassage erkenning en heeft haar opleiding afgestemd op het landelijke assessment sportmassage, dat georganiseerd wordt door het NGS. Mocht de informatie op de website niet voldoende zijn, bel dan gerust.
Wellnessmassage Stichting opleidingsinstituut Kosmos Eindhoven, Maastricht, Tiel.
Opleiding Wellness Massage. donderdagavond 19.00-22.00 uur. Start in overleg. De opleiding Wellnessmassage leidt u op tot een volwaardig en gediplomeerd masseur. U kunt vervolgens aan de slag bij een wellnesscenter of spa. Of uw eigen praktijk beginnen. De gebruikte technieken zijn voornamelijk afkomstig uit de klassieke westerse massage.
Allround massage Stichting opleidingsinstituut Kosmos Eindhoven, Maastricht, Tiel.
Eindhoven, Maastricht en Tiel kapel Avezaath. Klik hieronder op één van de tabbladen voor meer informatie over deze opleiding. Locaties en Data. Veel gestelde vragen. De opleiding allround masseur is gericht op het beroepsmatig kunnen verzorgen van een professionele klassieke lichaamsmassage in combinatie met wellness verzorgende behandelingen en producten. Wellness als vrijetijdsbesteding geniet een toenemende belangstelling zowel in Nederland als buiten onze grenzen. Het gaat hierbij niet alleen om recreatief ontspannen en verwennen, maar ook om een gezond en vitaal leven. In luxe wellness, fittness, sauna en spacentra, hotels en recreatieresorts wordt men gastvrij onthaald en laat men zich verwennen en verzorgen, waarbij alles gericht is op de totale beleving en het welbevinden van de klant. In onze hedendaagse samenleving is men zich er in toenemende mate van bewust dat naast de welverdiende ontspanning ook een gezonde leefstijl en goede uiterlijke en lichamelijke verzorging bevorderend is voor het vinden van een evenwichtige balans tussen lichaam, geest en het sociale welzijn. De keuzevrijheid hierin is groot. Bij allround massage is dit vooral gericht op ontspanning en een vitaal lichamelijk welzijn.
Vergelijk 8 Massage trainingen in Eindhoven en boek meteen op Springest.
Massage Opleiding in 1 jr professioneel masseur. Eindhoven en 16 andere regio's.' MASSAGE OPLEIDING 1 JAAR IN DEELTIJD Met de massage opleiding van Anand leer je in 1 jaar alles wat nodig is om goede professionele massa. BTW: Vrij van BTW.

Contacteer ons

Meer resultaten voor massage opleiding eindhoven