integratieve massage opleiding
START Integratieve Massage Opleiding.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. Lid worden van of aanmelden bij Facebook. E-mailadres of telefoonnummer. Wil je lid worden van Facebook? START Integratieve Massage Opleiding.
Massagepraktijk Meander: massagecursussen in Assen, Schoonloo, Gasteren en Rotterdam.
Ik bezit diploma's, certificaten en licenties op hierboven genoemde massages en ben aangesloten bij het netwerk integratieve masseurs. Voor studenten binnen deze opleiding ben ik werkzaam als supervisor. Ik geef ook supervisie aan cursisten die na het volgen van een massagecursus hun vaardigheden willen verfijnen en verdiepen. Aan de Psychosynthese Academie voorheen Centrum Psychosynthese Holland in Amersfoort heb ik in 2011 de 5-jarige beroepsopleiding tot coach/counselor/gids afgerond. Ik werk in een intervisie-groep en ik ben geregistreerd in het beroepsregister van de Psychosynthese Academie. Dit betekent dat ik werk volgens een gezamenlijke kwaliteitsstandaard. Je kunt een afspraak maken voor individuele begeleiding. De sessies vinden plaats in mijn praktijk te Gasteren. Bed en Breakfast Meander Gasteren. In Gasteren heeft Meander sinds 2017 tevens een gloednieuwe en knusse Bed en Breakfast met vrij uitzicht over het unieke stroomdallandschap van de Drentsche Aa. Gasten kunnen desgewenst kiezen uit diverse korte massageworkshops of individuele massage tegen gereduceerde tarieven.
Wie is Andrée.
Dus volgde ik diverse massagecursussen, wisselde uit met vrienden en schreef me tenslotte in voor de opleiding Integratieve massage bij Geert van Coillie. De opleiding was een intense ervaring, ik was erg geraakt door wat aanraking met iemand kan doen op lichamelijk, emotioneel en zelfs spiritueel vlak.
Netwerk Integratieve Massage.
INTEGRATIEVE MASSAGE streeft, in een reeks massages, naar een zo optimaal mogelijke combinatie van de drie gebruikte massagevormen zodat er een volledig op" je lijf geschreven" massage ontstaat. Belangrijk is een holistische benadering, een integratie van lichaam, geest en ziel. Naast de heilzame, ontspannende werking op het lichaam is er een even grote aandacht voor het gevoel, de emotionele beleving en word je meegenomen naar een gebied van innerlijke stilte waar de diepste kern van je wezen ervaren wordt. Inhoud van de opleiding.:
Massage Massagecursus Utrecht Leidsche Rijn.
Door het opleidingsinstituut De Stroming en TouchPro Europe ben ik vakkundig opgeleid om een goede professionele ontspanningsmassage te geven. Ik bezit diploma s, certificaten en licenties voor het geven van massage en ben aangesloten bij het Netwerk Integratieve Masseurs. Verder ben ik in het bezit van een onderwijsbevoegdheid.
DagDroom Praktijk voor holistische massage, shiatsu en gezondheidscoaching.
Netwerk Integratieve Massage Nederland Vlaams Netwerk Integratieve Massage Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten De Stroming massage opleiding Wim Hermans, mijn shiatsu docent opleidingen shiatsu en massage, Jiu Shin Jyutsu, vlinder massage Alternatief.: Yin Yang Balance massage, zowel oosters als westers, trainingen en behandelingen, yoga, tai-chi, qigong, coaching Joan Slagers Praktijk Wholeness relatie consulten, mantras zingen, innerlijke beeldenreizen, meditaties Avenas Kruiden, bloesems en stralingspreventie Rustiek Leven Hypnose, zielscoaching, meditatie, mindfulness Leuk en interessant.:
Wie zijn wij.
integrated energy therapy bij Mieke Michielsen. script-as-begeleider bij Ria Matheussen. integratieve massage bij Geert Van Coillie. sexual groundingtherapy bij Willem Populiers in Nederland. vierjarige opleiding dans-en bewegingstherapie bij Agape vzw. vierjarige opleiding adem-en stemtherapie bij Borg Diem Groeneveld in Nederland.
De opleiding Integratieve Massage viert zijn zilveren jubileum De Stroming, Poppel B INImail archief.
DE OPLEIDING INTEGRATIEVE MASSAGE. In 2015 organiseert het opleidingsinstituut De Stroming, zowel in Nederland als in België, voor de vijfentwintigste keer op rij de opleiding Integratieve Massage! Deze wordt integraal begeleid door Geert Van Coillie, de grondlegger van deze unieke massagebenadering.
Therapeut en locatie Praktijk Ton Kostelijk.
In een massage-zomerweek in 2005 maakte ik kennis met de Integratieve Massage. Ik werd getroffen door de diepe werking en de ervaring dat een massage geven net zo mooi kan zijn. Ik heb daarna de Integratieve Massage opleiding gevolgd en afgerond bij de grondlegger, Geert van Coillie.
Informatie over massages en adressen van massageplaatsen.
Bij de Westerse massage ligt de nadruk op het spier en skeletstelsel van het lichaam. De meest gebruikte methode hier is de Zweedse massage. Deze massage werd oorspronkelijk ontwikkeld om de spierbewegingen van gymnastiek te reproduceren. Oosterse massage gaat uit van energiesystemen.
Massagepraktijk Den Haag Massage Opleiding Cursus Workshop.
Integratieve Massage De OMB Academie. Tips om optimaal te genieten van een massage. Massage cursus voor beginners basiscursus. Het actuele overzicht van massage cursussen en workshops. Goede redenen om je te laten masseren. Bevestig je aanmelding voor de verzendlijst alsjeblieft. Pulsing / Dynamische Massage. Pre-order ons nieuwe E-book! Zet mij op de verzendlijst! Leave this field empty if you're' human.: Copyright 2005-2019 OMB-Academie.nl Massage Opleiding Cursus Workshop Tel: 06 45 44 45 69 Disclaimer.

Contacteer ons

Op zoek naar integratieve massage opleiding?