integratieve massage opleiding
Integratieve Massage opleiding in België en Nederland De Stroming.
Informatie over de opleiding. Wat is Integratieve Massage? T ijdens een kennismakingsdag kun je, zowel gevend als ontvangend, kennismaken met Integratieve Massage. Dit kan ook een goede introductie zijn op het volgen van de jaaropleiding. Wil je zelf ervaren hoe een Integratieve Massage aanvoelt, boek dan een individuele massage bij ons.
Opleiding Integratieve Massage Venwoude.
Dan kunnen we tot de essentie van Integratieve Massage komen: een bezielde combinatie van de dynamische, de intuïtieve en de polariteitsmassage in een holistische en respectvolle sfeer, afgestemd op de noden en wensen van de cliënt. Geert van Coillie Dirna Michaël. Meld je hier aan. Meld je hier aan voor dit evenement. Opleiding Integratieve Massage.
INTEGRATIEVE MASSAGE OPLEIDING Spiritueel Aanbod Aanbod Info. Naamloos 2.
Oktober 2016 week 43. De opleiding Integratieve massage wil mensen een nieuwe passie bezorgen. In deze gestresseerde en afstandelijke wereld komt er steeds meer behoefte aan gediplomeerde masseurs die zorgzaam, integer, vol mededogen en vanuit een open hart en een diepe bezieling masseren.
opleidingen ICZO vzw.
Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage ter preventie van werkstress, RSI en pijnklachten van het hoofd, de nek, schouders, armen, handen en bovenrug. Deze veelzijdige massage kan door de kleding heen worden gegeven. De cursus integratieve stoelmassage bestaat uit 2 aangesloten lesdagen.
De opleiding Integratieve Massage viert zijn zilveren jubileum De Stroming, Poppel B INImail archief.
DE OPLEIDING INTEGRATIEVE MASSAGE. In 2015 organiseert het opleidingsinstituut De Stroming, zowel in Nederland als in België, voor de vijfentwintigste keer op rij de opleiding Integratieve Massage! Deze wordt integraal begeleid door Geert Van Coillie, de grondlegger van deze unieke massagebenadering.
Opleiding Integratieve Massage Nederland.
Wat is Integratieve Massage. Zoek een masseur/masseuse. Docenten massage cursussen. Cursus op maat. Agenda opleiding IM. Netwerk Integratieve Massage NL. Wat is Integratieve Massage. Zoek een masseur/masseuse. Agenda opleiding IM. Aanraken, aangeraakt en geraakt worden. Aangeraakt worden is een basisbehoefte van de mens.
Netwerk Integratieve Massage.
Alle aangesloten masseurs zijn gediplomeerd en hebben de opleiding Integratieve Massage gevolgd. Voor meer info over Integratieve massage, cursussen of de opleiding kun je bellen of mailen met het secretariaat. 2018 Vlaams Netwerk Integratieve Masseurs Sitemap Privacy policy Disclaimer Realisatie ontwerp: ZZPstudio/ZZPcms.

Contacteer ons

Zoeken naar integratieve massage opleiding