hotstone massage opleiding
Massagetherapeut en Motivatie-coach van dienst Relaxi Taxi.
Massagetherapeut en Motivatie-coach van dienst. Ik ben Yves Horemans, geboren in 1975, gelukkig getrouwd met Annick en trotse papa van Olivia. Ik ben gediplomeerd of gecertifieerd in.: Zweedse massage e.a. vormen van ontspanningsmassage Opleiding Massagetherapeut. En heb opleidingen gevolgd als.:
Gouden Handen opleidingen.
In iedere opleiding is een theoretische cursus inbegrepen, samen met het oefenen praktijk op een model. Na het slagen van de bekwaamheidstest bekom je een certificaat. Wij bieden de volgende massage opleidingen aan: relaxatie sport hot stone cold stone kruidenstempel hot chocolate kaars honing kokos.
Workshop hotstone massage.
Je kunt ons altijd bellen voor de mogelijkheden. Theorie hotstone massage. Hotstone massage voor het gehele lichaam. Het plaatsen van hotstones op het lichaam. Speciale technieken met hotstones. Voor de workshop hotstone massage is een vooropleiding vereist, minimaal een massage opleiding nodig.
Hotstone en Hot-/Coldstone massage WellnessInstituut.
Ben je in staat de hotstone en hot-/coldstone massage op een zeer professionele manier toe te passen op het gehele lichaam met de juiste materialen en oliën, heb je ruim voldoende kennis van de werking van de stenen en ben je in het bezit van het certificaat hotstone en hot-/coldstone massage.
Cursus Massage De nr. 1 thuisstudie van Laudius.be.
Met de erkende cursus massage leer je hoe je mensen weer laat ontspannen, en hoe je stressklachten en spierspanning kunt verlichten. Wat kun je met deze cursus Massage? Een massage is niet alleen plezierig om te krijgen, maar zeker ook om te geven.
Cursus Hotstone Massage Hair and Beauty Academy.
Met schriftelijke cursussen mis je een stukje praktijkervaring die je echt nodig hebt om in deze branche te kunnen werken." Gerelateerde cursussen schoonheidsopleidingen.: Opleiding Visagie en Hairstyling Basis. Cursus Wimpers en Wenkbrauwen verven. Cursus Tattoo verwijderen laser. Cursus Shiatsu Massage. Cursus Relax Massage. Cursus Hotstone Massage.
Workshop: Hotstone massage Springest.
Max: 20 16 uren MBO 3 star 88, 48 ervaringen Opleiderscore: star 90, Anand heeft een gemiddelde beoordeling van 90, uit 441 ervaringen. Massage Opleiding in 1 jr professioneel masseur. MASSAGE OPLEIDING 1 JAAR IN DEELTIJD Met de massage opleiding van Anand leer je in 1 jaar alles wat nodig is om goede professionele massa.
Time4me Massagepraktijk in Lier: Massages Voetreflexologie.
Momenteel volg ik nog een opleiding tot Meester Masseur. Hiermee kan ik verschillende massages uitvoeren. Als massagetherapeut wil ik vooral een aangepaste massage geven, waardoor ik niet enkel op Wellnessgebied werk. Het is tevens de bedoeling om jou als klant een goed gevoel te geven, maar dat de massage eveneens ook bijdraagt aan jouw levenskwaliteit.
Smash Massage.
Tevens verzorgen wij sinds enige jaren de volgende massage opleidingen/cursussen: Opleiding ontspanningsmassage, Opleiding Lipomassage practitioner, Cursus stoelmassage, Cursus stoel shiatsu, Cursus leren masseren, Hot Stone cursus, Kruidenstempel workshop, Hammam-spons workshop, Hot Chocolate workshop en de Honing massage workshop. Cursussen en Workshops.
Body Release Massage opleidingen.
Hotstone massage 1 dag kosten 175., Opleiding BR drukpuntmassage. Wil je ook leren om een ontspannende Body release drukpuntmassage te geven dan is deze drukpunt massage opleiding écht iets voor jou! Deze unieke BMR drukpuntmassage kan worden gebruikt om veelvoorkomende klachten bij jezelf en bij anderen te verzachten of zelfs weg te nemen.
Massage Open mind.
Welke opleiding is voor jou? Veel Gestelde Vragen. Adres en Bank Gegevens. Overnachten in de buurt. Ik heb een vraag. Geef ons Feedback. Ik heb een klacht. Registreren als afgestudeerde. Login Lesmateriaal Cursisten. Vraag een voorschrift aan uw dokter voor massage of relaxatie en je therapeutische massagebehandeling wordt terugbetaald. prijs van de sessie. Duur van de behandeling? Op kiné-voorschrift wordt gewerkt met 9 of 18 sessies massage van 30 minuten. Zonder voorschrift wordt gewerkt met sessies van een uur of anderhalf uur. Traumahealing via massage. Hotstone, Japanse gezichtsmassage, vlindermassage.

Contacteer ons

Meer resultaten voor hotstone massage opleiding