holistische massage cursus
Holistische massage avondreeks Antwerpen 18 Nieuwsblad. Het Nieuwsblad.
Eigen aan holistische massage is het letten op een goed adembewustzijn, volledige aandacht en de zorg van aanraking. Hierdoor zal de massage het evenwicht tussen lichaam en geest bevorderen, waardoor de hele mens harmonisch wordt in lichaam en geest. De cursus is zowel geschikt voor individuele deelnemers als voor mensen die per twee komen.
home.
Holistische massage is een respectvolle uitnodiging om tot een nieuw evenwicht te komen. Ontspanning via je lichaam, thuiskomen bij jezelf, werkt verrassend door in je dagelijks leven. Alles gaat stromen door aanraking, alles gaat makkelijker als je in contact bent.
Over kathleen Kaliyoma.
Ik werk voornamelijk vanuit lichaamsgericht ervaren met tools uit Tantra, Lichaamsgerichte therapie en Meditatie. Onderweg zijnde hebben volgende opleidingen en ervaringen me grotendeels gevormd: Tantra, Meditatie, Lichaamsgerichte therapie, Creatieve therapie, Tantra Holistische massage, Hatha yoga, Reisbegeleiding, Groepsdynamica., Voor een volledig overzicht: zie onderaan.
Basisopleiding Mind The Voice Methodiek Mind The Voice.
De opleidingen gaan enkele levels verder en bevatten een upgrade van doeltreffende technieken uit de stem en zangwereld met daaraan gekoppeld succesvolle, efficiënte en bewezen technieken voor mind body zoals mindfulness, hartcoherentietraining, autogene training en massage. Stemtherapie en vocal coaching volgens Mind The Voice vertrekt vanuit een holistische visie omdat naast lichamelijke factoren, ook ook mentale en emotionele onevenwichtigheden een belangrijke rol kunnen spelen bij het tot stand komen van ziekteprocessen stemtherapie of in het optimaliseren van de stem vocal coaching.
Cursus Babymassage en Yoga Lizanne Holistische Massage.
Lizanne Holistische Massage. Wat ik doe. Cursus Babymassage en Baby-Yoga. Cursus Babymassage en Baby-Yoga. Aanraken is de eerste taal die we leren. Babymassage is iets uit alle tijden en alle culturen. In deze cursus ligt de nadruk op de positieve en liefdevolle aandacht tussen ouder en baby.
Massagepraktijk Meander: massagecursussen in Assen, Schoonloo, Gasteren en Rotterdam.
In Assen geef ik op de woensdagavonden een basis en gevorderdencursus ontspanningsmassage. Tevens in Assen ieder jaar een avondcursus Dynamische massage. In Schoonloo meerdere keren per jaar een basis-en gevorderdencursus Ontspanningsmassage in het weekend en tevens in het weekend ëëndaagse cursussen Hotstonemassage. In Gasteren vind een paar keer per jaar op een weekenddag een cursus Polariteitmassage of 4 handenmassage plaats.
Opleiding tot holistisch massagetherapeut / masseur / massage cursus Mechelen Wattedoen.be.
Naast ontspanning kan deze techniek ook aangewend worden om op een medicinale manier te zorgen voor harmonisatie, revitalisatie, balancering en het laten stromen van de levensenergie. Bij massage wordt veel aandacht besteed aan de geestelijke en emotionele balans alsook aan het fysiologisch aspect van het lichaam. Als masseur verlicht je pijn, zorg je voor ontspanning en behandel je overbelaste spieren. Tijdens de praktische lessen leer je massagetechnieken zoals effleurages, petrissages, fricties, schommelen en duimrollen uit te voeren. Na afloop ben je in staat om een volledige lichaamsmassage uit te voeren. We gaan echter masseren vanuit een holistisch standpunt, dit betekent dat je het lichaam en de spanningen in het lichaam gaat aanvoelen om te komen tot een ontspanning en zefls heling van de persoon op zowel het fysieke als het mentale lichaam. Deze opleiding is geschikt voor al wie een erkende massagetherapeut is of wenst te worden met verdieping in de holistische methodes.
Massage en cursus holistische massage Yomabe Rotterdam.
Opleiding holistische massage. Opleiding holistische massage. Module 1 Basis. Voor iedereen die van masseren haar/zijn beroep en vak wil maken. Als je de eerste stap wil zetten om te onderzoeken wat masseren voor je kan betekenen. Als je elkaar thuis een ontspannende massage wil geven. Een uitgebreide en gevarieerde massage cursus mede met transformationeel lichaamswerk.
Holistische massage geraakt worden door aanraking Deze Workshop is offline VindeenTherapeut.be.
Organisator: IVC vzw. Zoek een andere cursus. Vanuit de holistische visie betekent massage een uitwisseling van energie tussen diegene die massage geeft en diegene die ze ontvangt. Massage is een harmonisch samenspel van lichaam en geest tussen twee individuen, een gevoelvolle communicatie zonder woorden.
Opleiding tot holistisch massagetherapeut massage cursus Mintaka.
Marma acupressuur cursus. Opleiding tot holistisch massagetherapeut massage cursus. Cursus holistische voetmassage. Privé en groepspraktijk locatie. eerst volgende sessies. Zachte yoga en meditatie. Oogyoga workshop Verbeter" je zicht." Zachte yoga en meditatie. Reiki cursus graad 1. Opleiding tot holistisch massagetherapeut massage cursus.
innercircle-holistic.
Shiatsu massage therapie. Ontspanning en Inzichtsmeditatie de oorspronkelijke vorm van Mindfulness. Intuïtief schilderen en/of Stembevrijding. Coaching bij zwanger-zijn Ervaringen clienten. Tarieven sessies en vergoedingen zorgverzekeraars. Les aanbod 2018 en 2019 I. Cursus Qigong Chi kung 2018. Cursus Intuïtief schilderen 2019 Ervaringen cursisten.

Contacteer ons

Resultaten voor holistische massage cursus