schoonheidsschool lesley ann poppe antwerpen
Lesley-Ann Poppe koopt alweer een pand om uit te breiden Het Nieuwsblad.
Na de zomer opent de nieuwe vestiging van haar Schoonheidsschool in Gent, maar Lesley-Ann Poppe kocht zopas nóg een pand, in de Antwerpse Lange Nieuwstraat. Daar gaat in januari Campus Belvedère van start, zegt ze. Bovendien focust Poppe niet meer alleen op opleidingen tot schoonheidsspecialiste, maar is ook uitgebreid naar cursussen Lifestyle.
Schoonheidsschool Volwassenenonderwijs Mechelsesteenweg 73, Harmonie, Antwerpen Telefoonnummer Yelp.
Dan hebben al uw gedane inspanningen om u te verdiepen in het leven en welzijn van Lesley-Ann Poppe! zijn vruchten afgeworpen. Hoewel deze Blond" Ambition Babe" niet langer verbonden is met de school, zal de verwarring blijven bestaan. De Schoonheidsschool biedt, zoals de naam al doet vermoeden, opleidingen aan in beauty, wellness en fashion. Het cursusaanbod is onvoorstelbaar uitgebreid. Van fotografie tot account manager! De campus in Antwerpen bevindt zich in een monumentaal pand, achter een onopvallende gevel, en is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.
Beauty Lifestyle Academy.
Na de opleiding mag je jezelf gerust een specialist in je vakgebied noemen. Al onze lessen gaan door in zeer moderne, volledig uitgeruste leslokalen, gelegen op de toplocatie in Antwerpen: De Lange Nieuwstraat. Hier kan je in de meest optimale en comfortabele omstandigheden genieten van jouw opleiding!
IE-Forum.be Door Schoonheidsschool ontwikkelde theorieën zijn luchtkastelen die geen band meer hebben met de werkelijkheid.
Antwerpen, 3 mei 2018 en Rechtbank van Koophandel Antwerpen, afd. Antwerpen, 14 december 2017, IEFbe 2573 Lesley-Ann Poppe en VZW I-Learning tegen BVBA Belenus en VZW Schoonheidsschool Handelsnaamrecht. Eind augustus 2017 werd de Schoonheidsschool in gebreke gesteld door mevrouw Poppe wegens schending van haar recht op naam, aanhaking aan haar bekendheid en verwarringstichting zie IEFbe1546.
Nieuwe school van Lesley-Ann Poppe blijft dubbel zolang open Gazet van Antwerpen.
Hoewel de Beauty Academy Antwerpen pas volgende week opengaat, is het meteen al een voltreffer voor Lesley-Ann Poppe en haar vriend Kevin. Er hebben zich op twee weken tijd al 200 cursisten ingeschreven en dus blijft de schoonheidsschool in een pand op de Meir in plaats van vijf maanden nu al tien maanden open en maakt daarmee het schooljaar vol.
masseur opleiding masseur schoonheidsschool lesley ann poppe antwerpen.
schoonheidsschool lesley ann poppe antwerpen. Lesley-Ann Poppe houdt opendeurdag van De Schoonheidsschool Gazet van Antwerpen. Lesley-Ann Poppe houdt opendeurdag van De Schoonheidsschool in Antwerpen. Lesley-Ann Poppe houdt opendeurdag van De Schoonheidsschool in Antwerpen. 29/08/2013 om 0842: De Schoonheidsschool van Lesley-Ann Poppe houdt op 7 september open deur.
Na Gent heeft Lesley-Ann Poppe ook. Gazet van Antwerpen Facebook.
Na Gent heeft Lesley-Ann Poppe ook plannen in Antwerpen. Lesley-Ann Poppe koopt alweer een pand om uit te breiden. Na de zomer opent de nieuwe vestiging van haar Schoonheidsschool in Gent, maar Lesley-Ann Poppe kocht zopas nóg een pand, in de Antwerpse Lange Nieuwstraat.
Lesley-Ann Poppe niet meer verbonden aan haar schoonheidssch. Gent Het Nieuwsblad.
Ik ben ondertussen al een jaar niet meer verbonden aan de schoonheidsschool. Dat viel niet meer te combineren met mijn ander werk, onder meer met de uitgebreide lijn van make-upproducten die ik tegenwoordig op de markt breng, aldus Poppe. Benjamin Ruyters, de ex van Poppe, bevestigt dat Lesley-Ann niet langer aan de school verbonden is. Toen we het kasteel aankochten was ze er nog wel bij, daarna is ze eruit gestapt. Lesley-Ann was jarenlang het gezicht van de school, maar ik ben altijd de voorzitter geweest en ben dat nog steeds, zegt Ruyters die zijn relatie met Poppe vertroebeld zag na een fout gelopen bezoek aan een prostituee. Ruyters staat momenteel aan het hoofd van drie schoonheidsinstituten. Een in Hasselt, een in Antwerpen en nu deze school in Gentbrugge die vroeger in Gent zelf zat.
Lesley-Ann Poppe heeft al 150 nieuwe leerlingen Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Toch hebben al onze lesgevers minstens tien jaar ervaring in hun vak. Vorig jaar stapte Lesley-Ann Poppe nog uit de nabijgelegen Schoonheidsschool, die ze samen met haar ex-man runde. Nu gaat ze met veel ambitie de concurrentie aan. Door mijn ervaring weet ik waar er verbeteringen mogelijk zijn, zegt ze. Een automatisch inschrijvingssysteem en goedkopere pop-uplocaties zijn twee manieren om te beknibbelen op het inschrijvingsgeld. Op die manier zijn we de helft goedkoper dan vergelijkbare academies. Op korte tijd wist de Beauty Academy niet minder dan 150 cursisten aan te trekken. Een onverhoopt succes, zegt Poppe. Aanvankelijk mikten we op een honderdtal inschrijvingen, maar door de grote toeloop moeten we overwegen om ons contract op de Meir te verlengen. Normaal zouden we hier maar vijf maanden blijven, maar mogelijk komen er daar nog drie bij. Op termijn reiken de ambities van Poppe nog een eind verder. Als dit concept blijft aanslaan, gaan we voor academies in alle grote Vlaamse steden, zegt ze. Maar Antwerpen blijft uiteraard onze thuisstad.

Contacteer ons

Meer resultaten voor schoonheidsschool lesley ann poppe antwerpen