metamorfose massage cursus
Metamorfose Massage Cursus.
De cursus metamorfose massage wordt gegeven op twee dagen van 1000: uur tot 1500: uur, daarna volgt nog een terugkomles op een ochtend. Elk dagdeel geef ik je theorie en achtergrondinformatie over de metamorfose massage, ondersteund door ervaringen uit de praktijk.
Metamorfose-massage Acupressuur Sunam.
Problemen op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied kunnen hun oorsprong vinden in de periode van de conceptie tot de geboorte. Door massage op specifieke reflexzones op voeten, handen en hoofd kunnen deze prenatale patronen/verstoringen/blokkeringen geheeld worden. De handposities en technieken zijn zeer eenvoudig.
Metamorfosemassage Opleiding Syntra West.
De voetreflexoloog is in staat adequaat door te verwijzen naar reguliere zorg bij enige twijfel over de aard, ernst of oorsprong van fysieke klachten om eventuele aandoeningen te laten vaststellen door de reguliere zorg. Onze trainer Linda Vanhoeydonck staat garant voor een degelijk onderbouwde cursus. Zeker binnen modules regeneratie zal ook de helende effecten van voetrefloxologie uit de doeken worden gedaan. Erkenning door BeVo Belgische vereniging voor voetreflexologen.: Het opleidingstraject is volledig erkend door BeVo Belgische vereniging voor voetreflexologen waardoor de cursisten van Syntra West volwaardig lid kunnen worden van deze beroepsvereniging. Om in aanmerking te komen hiervoor dient u onderstaande modules te volgen.: Basisjaar De Mens.: Module Praktische basiskennis. Module Energetiek van de voeten. Binnen het basisjaar De Mens wordt vooral inzichtelijk gewerkt, waarbij de holistische benadering van het menselijk lichaam centraal staat. Door de vrijblijvende combinatie met het basisjaar De Mens kunt u dieper ingaan op de bouw en werking van het menselijk lichaam om mede ook de vereiste norm van de BeVo na te streven. Niettegenstaande worden deze competenties ook op een praktische manier geïntegreerd binnen de modules Voetreflexologie. download de fiche. deel dit bericht. Geschiedenis Metamorfose massage.
Workshops Sara Busselen.
Na deze cursusdag heb je de techniek onder de knie en ben je in staat om deze massage correct uit te voeren. Sara leert jouw team of gezin ook masseren! Neem contact op 0485/208975, sarabusselen@gmail.com. Lachyoga 10/1u of 48/6 lessen. Cursus Metamorfose massage 110/1dag.
Metamorfose massage MOOD massage opleidingen.
Wil je eerst eens kijken of masseren iets voor je is probeer dan eerst de cursus leren masseren of de cursus Klassieke massage. Voor het volgen van deze cursus is massage ervaring een pré. Na afloop van de cursus metamorfose massage ontvangt je een certificaat.
Metamorfosemassage Zonnevlecht Academie.
Je kunt de Metamorfose Massage op elke gewenste plaats geven, waarbij de cliënt kan zitten of liggen. Accreditatie en prijs. 1 dagen Prijs.: Agenda / planning. Cursus Begindatum Locatie. Zonnevlecht Academie is geregistreerd bij CRKBO waardoor al onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.
Cursus Metamorfose massage IMAS Trainingen.
Interactieve Lezing Massage en Kanker; een introductie. Home / Cursus Metamorfose massage. Metamorfose massage voorheen prenatal therapy genoemd is een hulpmiddel op weg naar genezing, bewustwording en spirituele groei. Een behandeling bestaat uit een zachte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, handen en op het hoofd.
metamorfosemassage intro cursus.
Bij de metamorfose massage is de houding en intentie van de therapeut van groot belang. Bij een metamorfose massage is de therapeut zonder oordeel en zonder verwachtingen aanwezig. Om te werken aan bewustzijn, verwerken van oude emoties na traumas of ernstige ziekte, psychische klachten, ook hormonale klachten, of gewoon voor een heerlijke ontspanning.
Cursus Metamorfose massage.
Privé Massage Cursus. Privé cursus Lomi Lomi Face massage. Privé cursus Lomi Lomi Hapai massage. Privé cursus Chinese voetmassage. Privé cursus Handreflex massage. Privé cursus Metamorfose massage. Privé cursus Warm waterkussen massage. Privé cursus Energetische Hoofdmassage. Privé cursus Afslank massage.

Contacteer ons

Resultaten voor metamorfose massage cursus