intuitieve massage opleiding
Timotheus Project Home.
Dat is in de eerste plaats gezelschap op een tocht die tot hiertoe voor mij heel erg privé was." Deze" methode die heel vormelijk werkt, sluit zeker voor een intuïtieve beelddenker als ik heel goed aan om op een veilige en heldere manier met mijn lichaamsbewustzijn in contact te komen.
Welkom school en praktijk voor Intuïtieve Massage omg. Nijmegen.
welkom op de site over intuitieve massage van Margrit Siemerink. Al bijna 30 jaar houd ik me bezig met het ontwikkelen, verfijnen en verdiepen van deze vorm van massage, via het geven van cursussen en opleidingen, en in mijn praktijk. Ik word altijd weer intens blij van de zuivere liefde en respectvolle aandacht die in en tussen mensen ontstaat in de intuïtieve massage. Heb je belangstelling voor individuele sessies therapie, massage of EFT klik dan op Praktijk Aandacht. Wil je leren masseren vanuit je hart? Of wil je meer vertrouwd raken met aanraken en onderzoeken wat je ermee kunt? Kijk dan onder Cursussen of onder opleiding bij basisjaar.
Netwerk Integratieve Massage.
Gedurende de hele opleiding is er aandacht voor meditatie, actief lichaamswerk, anatomie, relaxatietechnieken en je persoonlijk groeiproces. Deze jaaropleiding bestaat uit 25 cursusdagen. Er zijn 5 blokken van 3 dagen en 2 blokken van 5 dagen. Blok 1: Basistechnieken intuïtieve massage. Blok 2: Aanvullende intuïtieve technieken.
Cursus Intuïtieve Energetische Massage.
HBO Opleiding Kindermassage Therapeut. HBO Massage Therapeut. HBO Energetisch Therapeut. Lomi Lomi Reis. Lomi Lomi reis Spanje. Lomi Lomi massage cursus Curaçao. Contact en bedrijfsgegevens. Sluiten Tel: 073 511 12 29. Holistische massage cursus. Cursus Intuïtieve Energetische Massage. Cursus Intuïtieve Energetische Massage.
Korte cursus intuïtieve massage, inhoud en opzet van de cursus.
De School voor Intuitieve Massage reikt beginners een aantal basistechnieken aan die goed te gebruiken zijn bij intuïtieve massage. Meer gevorderde masseurs leren er hun techniek te verfijnen en hun massage te verdiepen. In de opleiding gebruiken we technieken afkomstig uit allerlei verschillende tradities.
Intuïtieve massage workshop Luc Jansen.
Doorheen de reeks ervaren we zowel het geven als het ontvangen van een massage. De cursus is bedoeld voor iedereen, zowel voor beginners als voor gevorderden, die via massage graag dichter bij zichzelf en de ander wil komen vanuit een gevoel van waardering zonder oordeel.
Intuïtieve massage Annima.
Intuïtief voel ik aan welke plaatsen het meeste aandacht nodig hebben. Zo worden mijn handen vanuit mijn hart gestuurd, luister ik naar wat er op dat moment nodig is en ontstaat een zachte, warme en helende massage. Op deze manier wordt er met enige creativiteit gemasseerd en niet volgens een vast schema. Of met andere woorden: intuïtief.
Opleidingscentrum Kersten.
Opleiding Wellness Masseur. Thuisstudie Opleiding Massagetherapeut. Thuisstudie opleiding Wellness Masseur. Thuisstudie Opleiding Schoonheidsspecialiste. Thuisstudie Cupping Massage. Thuisstudie Hotstone Massage. Thuisstudie onderarm massage. Thuisstudie edelsteen massage. Thuisstudie Chinese hoofd, nek en schouder massage. Thuisstudie Drukpuntmassage gezicht. Thuisstudie Thaise massage. Thuisstudie Holistic Pulsing.
Intuïtieve massage MOOD massage opleidingen.
Intuïtie kan worden omschreven als een ingeving, een vorm van direct weten, zonder dat je dit van te voren hebt bedacht of beredeneerd. De intuïtieve massage bevrijdt je van de vast omschreven regels. Door het echte invoelen tijdens de massage worden de technieken intenser en iedere massage uniek.

Contacteer ons

Meer resultaten voor intuitieve massage opleiding