ayurvedische massage opleiding
Video: een sensuele erotische Tantra massage voor partners? YouTube.
Deze cursus massage geeft erotiek, romantiek, sensualiteit, passie maar de tantra erotische partner massage geeft vooral een nieuwe boost in de intimiteit en seksualiteit in je relatie. Je leert in deze videocursus de man en de vrouw te masseren inclusief de penis / lingam massage en vagina / Yoni massage.
Het Appèl Cursussen.
Ben je reeds zelfstandig therapeute dan kan je je aanbod uitbreiden met deze holistische behandeling. Opleiding tot massagetherapeut / masseur. op vrijdag 16/11 van 18u30 tot 21u30, zaterdag 17/11 van 10u tot 13u, vrijdag 23/11 van 19u tot 21u. Het Appèl, Brusselsestw 544, Mechelen Zemst. Tarief: 195 EUR. Massage is één van de oudste, helende technieken.
Massagetechnieken: basiscursus lichaamsmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Er zijn geen extra kosten verbonden aan de opleiding. Cursusmateriaal en massage olie zijn standaard voorzien voor elke ingeschreven cursist. Minimum 18 jaar zijn of 18 worden in het jaar dat de opleiding opstart. Examens, praktijkproeven getuigschrift. PRAKTIJK en STAGE.
Ayurveda cursus, workshop, opleiding activate.me.
Ayurveda, ayurvedische massage, ontgiften, chakra, vegetarisch koken, Ayurveda opleiding. Bellestraat 55, 9280 Lebbeke. Groepslessen Hatha yoga in Wijnegem, Wommelgem en Berchem Groepslessen Hatha yoga op maat in bedrijven in en rond Antwerpen Privélessen. Hatha yoga, Ayurveda, voedingsadvies, relaxatietherapie, stress management, Manuele Lymfedrainage dr.
Praktijk voor Ayurveda Reiki, Tiziana Stapel.
De lotus verbindt de aarde met de hemel en is verbonden aan alle 5 elementen, net als Ayurveda. Op deze website vind je informatie over cursussen en behandelingen over Ayurveda, Ayurvedische massage, Ayurvedische keuken, Oosterse wellness, meditatie en aroma-producten. Op aanvraag worden ook privé lessen, groepscursussen of bedrijfsworkshops gegeven.
Ayurveda startpagina: over ayurveda, ayurveda gezondheid, ayurveda massage, ayurveda yoga.
2-jarige opleiding tot Ayurvedsch therapeut stagejaar. HOFSTADE Praktijk voor levenskunst van lichaam en geest. Gezondheid, wellness en spiritualiteit. Mijn jarenlange praktijk en ervaring in lichamelijke en geestelijke ontspanning deel ik graag met je bij AADI. 32.15 61 51 32. Kleuren, geuren, aanraking, beweging en bewustwording. Aandacht voor jezelf, jou geliefden en voor jou omgeving. Als Ayur Life Coach wil ik graag aan jou laten zien wat Ayurveda voor jou kan betekenen. Ik geef ook Ayurvedische wellness massage voor vrouwen en zwangerschapsmassage.
Cursus Ayurvedische massage bij het WellnessInstituut.
Tijdens de basis cursus Ayurvedische massage worden de Ayurvedische basisprincipes eigen gemaakt en krijg je zowel theorie als praktijkles voor het toepassen van de Ayurvedische massage en de dosha technieken. De Ayurveda wordt gezien als het oudste geneeskundig en gezondheidssysteem dat duizenden jaar geleden op schrift werd gesteld.
Ayurvedische massage Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte.
gebruik en werking van diverse soorten olie. effect van de ayurvedische massage op yoga. De cursus wordt afgesloten met een praktijkexamen. Ayurvedische massage is ook toegankelijk voor belangstellenden van buiten de opleiding. Diana Plenckers, Yvon Buis. Ayurvedische massage: 30. per lesdag: 35.,
Vind een opleiding VDAB.
Vind een opleiding. Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Online leren Documenten Help. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Vraag vrijstelling aan Arbeidsbeperking E-loket Profieltest. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende.
Yoga, Evolutieve Yoga Pranayama O-KI.
Een professionele ayurvedische massage met olie of droog; hele lichaam of hoofd. Natuurbeleving aan de oceaan, fietstocht doorheen het subtropisch bos, zwemmen in het groot openluchtzwembad basisch water, mijmeren in de prachtige spirituele tuinen. Voor iedere deelnemer is een fiets beschikbaar, om door het park naar de yogalessen te fietsen.
Massage opleidingen de Zwaluwhoeve. Massage opleidingen Zwaluwhoeve Hierden.
Hebt u al de basisopleiding klassieke ontspanningsmassage, sportmasseur of wellnessmasseur gevolgd? Dan kunt u uw kennis verbreden door één van onze cursussen te volgen zoals Ayurvedische massage of Hotstone massage. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van het WellnessInstituut.

Contacteer ons

Resultaten voor ayurvedische massage opleiding