yoni massage cursus
Cursus Sacred Yoni Healing Tantra-YoY.
Misschien hoeft het niet eens benoemd te worden, maar we doen het toch! Deze cursus gaat niet over seks, gaat niet over klaarkomen, gaat niet over massage of hoe je als man zo snel mogelijk bij/in de Yoni van de vrouw kunt komen.
Undercovergirl: tantra, yoni-massage en gendertypering op Bali Vileine.com.
Na drie dagen op de cursus had ik echter nog steeds geen yoni aangeraakt, maar wel lingams in overvloed. Na twee keer flink aandringen mocht ik eindelijk een yoni masseren, die van mijn medecursist. Daar lag ze dan, naakt voor me.
Besloten groep massage-dans.
Contact / Privacy. Een besloten avond is bedoeld voor mensen met ruime ervaring in afstemming, naaktheid, zelfzorg en fysieke aanraking, bijvoorbeeld opgedaan via cursussen in biodanza, tantra, massage etc. Het eerste gedeelte komt overeen met de openbare avonden, al zal de opbouw nog korter zijn.
Online Tantra veilig thuis beginnen met tantra! Online Tantra Leren.
In tantra wordt veel gewerkt met levensenergie in allerlei vormen. 10 tantra massage technieken. Tantra massage technieken Tantra massage technieken is onderdeel van een serie van 4 artikelen over tantra massage: Wat is tantrische massage: een uitgebreide uitleg over tantrische massage.
Sekscoaching Wikipedia.
Maar ook als introductie met seks, van masturberen tot neuken, en als verbetering van het seksleven, zoals Tantra en het vinden van je soulmate. Bij sekscoaching wordt gebruikgemaakt van verschillende methoden zoals.: individuele, partner en groepssessies. workshops, lezingen, presentaties van radio-enTV-programma's' en optredens. coachingsmethoden en methoden uit lichaamsgericht werk. Tantra methoden zoals lingam en yoni massage.
Workshops.
Je hierin zelfzekerder te voelen? Leer nu op een respectvolle, liefdevolle, relaxte en plezante manier de kneepjes van een Lingam/Yonimassage. Inbegrepen: glaasje bubbels/drankje, versnapering, cursus en een interessante gezellige, respectvolle, liefdevolle, relaxte en plezante avond waar je nadien thuis mee aan de slag kan gaan.
Seksueel misbruik tijdens de tantramassage NRC.
Het draait niet om de seks, zei de 53-jarige tantramasseur tegen zijn cliënt. Daarna deden ze op zijn initiatief allebei hun kleren uit. De cliënt, een vrouw van 54 uit het noorden van het land, vond dat best wel een struggle.
Ivar Mol, Dharma-Lotus locatie in Breda.
Massage en sessies. Tantra No Sex. Mini-retraite op Ekayano. Welkom op mijn site. Ik ben Ivar en heb een praktijk in Breda en geef vanuit de boeddhistische Kum-nye visie massages, trainingen en al het onderstaande. Ik ben onderdeel van de Dharma-Lotus groep en zo hebben we 7 locaties in Nederland en een retraitecentrum in Frankrijk Ekãyano waar we onze meerdaagse activiteiten geven.
Wat kan ik ervaren? Tantrapraktijk Antwerpen.
Een eerste voor de vrouw man, een tweede voor de man vrouw en een 3 e waarbij we de massage verdiepen met Tantrische technieken als de grote terugtrekking, Yoni en Lingam ademhaling en rituelen die helpen in het hier en nu te zijn.
Tantrische initiatie voor koppels Rising Heart.
Aanraken vanuit je hart, vanuit vloeibaarheid, vanuit aanwezigheid. Een kunstvorm die je in je vingers kan krijgen door veel te oefenen. We geven je praktische tips en advies. Een massage van de intieme zone kan je raken in het diepste van je vrouw of man-zijn.
Home Yonitherapie.
Deze ontdekkingsreis is bedoeld voor vrouwen die gekwetst zijn in hun diepste kern, gekwetst door vernedering, verkrachting, misbruik, Lees meer. Ik bied verschillende types therapie aan die allemaal specifiek en uitsluitend gericht zijn op vrouwen. YONITHERAPY: Yonitherapie is een zeer specifieke en effectieve massagevorm waar massage en praten perfect samengaan.

Contacteer ons

Zoeken naar yoni massage cursus