opleiding shiatsu massage
Shiatsu massage opleiding, Opleiding shiatsu massage, Shiatsu massage opleidingen, Shiatsu opleiding CNGO.
Shiatsu massage opleiding. Home Shiatsu massage opleiding. De Shiatsu massage is onderdeel van de BOCAM opleiding van het CNGO. Shiatsu is de naam van een Japanse massage methode. Shiatsu heeft echter zijn oorsprong in de Chinese massage met de naam Tuina.
Shiatsu Opleiding in Nederland, tot erkend Shiatsu therapeut.
Bij het behalen van een opleiding, kan men zich laten registreren als officieel Shiatsu ontspannings-massage therapeut en zelfstandig met Shiatsu therapie aan de slag gaan. Ook kan men zich aansluiten bij een beroepsverenging voor erkende Shiatsu therapeuten. Shiatsu Massage Opleidingen in Nederland.
Vind een opleiding VDAB.
Vind een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Op 7 oktober is het Voka Open bedrijvendag. Wist je dat je dit jaar ook een kijkje kan nemen achter de schermen bij VDAB?
Shiatsumassage voor honden: basis SYNTRA Midden-Vlaanderen.
In deze opleiding leer je hoe je door middel van een shiatsu-ontspanningsmassage voor honden stress, huidproblemen, spijsverteringsklachten, rug en nekpijn, slechte adem, kan laten verminderen of verdwijnen. Shiatsu massage stimuleert door middel van het drukken op de meridianen energiebanen het zelfgenezend vermogen van het lichaam van de hond én stimuleert een hechtere en intense band met je hond.
Qi Gong Volledige shiatsu opleiding.
Tijdens de opleiding komen alle basistechnieken aan bod om in alle vertrouwen en veiligheid aan andere mensen de weldaad en voordelen van een Shiatsu massage aan te kunnen bieden. Dit zowel op professionele als op amateuristische basis. basis massage technieken.
Belgische Shiatsu Federatie.
beoefenaars die het tweede jaar van de opleiding hebben afgerond en revitalisatie shiatsu geven. beoefenaars die het derde jaar van de opleiding hebben afgerond en in staat zijn regenererende shiatsu te geven voor het herstellen van de balans en de ondersteuning van de gezondheid.
Iokai Shiatsu Opleiding vierjarige beroepsopleiding in deeltijd.
Het is een opleiding met veel persoonlijke aandacht in een inspirerend en motiverende leeromgeving. De hoofdlocatie van waaruit wordt les gegeven, is onze Shiatsu Studio te Amsterdam. Tevens verzorgen we voor studenten uit de omgeving Den Haag / Rotterdam, zowel het eerste als het tweede jaar in de Shiatsu Studio te Delft.
Shiatsu cursus, workshop, opleiding activate.me.
Het Kimura Shiatsu Instituut is een centrum voor de studie en beoefening van Shiatsu vingerdruk, de Traditionele Oosterse en de Japanse. shiatsu opleiding, cursus massage, intuïtieve ontwikkeling, massagetechnieken, opleiding therapeut, seiki. Lange Kruisstraat 6E, 9000 Gent. Wil je kinderyogadocent worden?
Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu.
bestaat sinds 1987 en verzorgt een vierjarige HBO niveau beroepsopleiding tot Klassieke Shiatsu therapeut. De beroepsopleiding is erkend en geaccrediteerd als hbo niveau opleiding door de accreditatie instituut K.T.N.O. Accreditaties voor de opleiding en bijscholingen van beroepsverenigingen B.A.T.C, N.V.S.T, V.B.A.G en L.V.N.G.
Beroepsopleiding Shiatsu Massage Opleiding.
Westerse Medische Basis. Shiatsu massage is een zeer krachtige therapie die, naast acupunctuur, een volwaardige plaats inneemt in diverse Aziatische landen. Shiatsu massage kan een zeer breed scala aan klachten effectief behandelen. Een goede therapeut dient te beschikken over voldoende medische kennis, waarin de opleiding voorziet.
Shiatsumassage initiatie Opleiding Syntra West.
Voor wie is deze opleiding bestemd? Mensen uit de wellnesswereld, schoonheidsspecialistes, kinesisten, massagetherapeuten, die langs deze weg graag kennismaken met de mogelijkheden van shiatsu en daarna eventueel verder willen gaan met een langlopende opleiding. Voor deze opleiding is geen voorkennis vereist.

Contacteer ons

Zoeken naar opleiding shiatsu massage