holistische massage opleiding
Chiropraxie Wikipedia.
Behandelmethoden binnen de chiropraxie hebben vooral betrekking op de manipulatie van gewrichten, behandeling van spieren waaronder massage, rehabilitatie door versterkende lichamelijke oefeningen zoals in de fysiotherapie, en daarnaast advies over de algemene gezondheid bijvoorbeeld voedingsadvies en mentale ondersteuning. Anders dan de gewone manuele therapie is chiropraxie een holistische manuele therapie.
HOLISTISCH WELLNESS MASSEUR Horizon Massageopleidingen.
We werken daarom altijd vanuit een warm persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding. Aan de basis van de opleiding Holistisch Wellness Masseur ligt goede vakkennis in de vorm van de modules Klassieke Massage en Haptische Lichaamsmassage. Daarnaast bevat deze jaaropleiding een tal van Holistische Wellness en Energetische Massagetrainingen, waarin er, behalve voor de specifieke massagetechnieken, ook aandacht is voor de interactie met je cliënt in de massage.
Asudra Johan Louncke Massagesalon in Ledeberg, Gent Treatwell.
Holistische massage burn-outklachten. 1 u 1 u 30 min Toon gegevens. 1 u 30 min. Holistische massage stressklachten. 1 u 1 u 30 min Toon gegevens. 1 u 30 min. Holistische massage slapeloosheid. 1 u 1 u 30 min Toon gegevens.
Workshopreeks Holistische Massage met Johan Louncke bij Yoga on Call in Gent Yoga on Call Yoga in Gent.
Het doel van holistische massage is naar een beter lichamelijk en geestelijk welzijn te evolueren. In een korte workshop-reeks van vier sessies geeft Johan je de basiskennis van holistische-massage mee. Sessie 1: Hoe zijn lichaam, emotie en het denken met elkaar verbonden?
Opleiding tot holistisch massagetherapeut massage cursus Mintaka.
Marma acupressuur cursus. Opleiding tot holistisch massagetherapeut massage cursus. Cursus holistische voetmassage. Privé en groepspraktijk locatie. eerst volgende sessies. Zachte yoga en meditatie. Oogyoga workshop Verbeter" je zicht." Zachte yoga en meditatie. Reiki cursus graad 1. Opleiding tot holistisch massagetherapeut massage cursus.
Opleiding Integratieve Massage Nederland.
INTEGRATIEVE MASSAGE streeft, in een reeks massages, naar een zo optimaal mogelijke combinatie van de drie gebruikte massagevormen zodat er een volledig op" je lijf geschreven" massage ontstaat. Belangrijk is een holistische benadering, een integratie van lichaam, geest en ziel. Naast de heilzame, ontspannende werking op het lichaam is er een even grote aandacht voor het gevoel, de emotionele beleving en word je meegenomen naar een gebied van innerlijke stilte waar de diepste kern van je wezen ervaren wordt. Inhoud van de opleiding.:
9 dec. 2017 CURSUS HOLISTISCHE MASSAGE TRANSFORMEREND LICHAAMSWERK Nextdoor. 9 dec. 2017 CURSUS HOLISTISCHE MASSAGE TRANSFORMEREND LICHAAMSWERK Nextdoor.
Opleiding Holistisch Therapeut Wellness Academie.
In de opleiding holistisch therapeut leer je een waaier aan holistische therapieën, die je afzonderlijk van elkaar of in combinatie met elkaar kunt inzetten bij het behandelen van je klanten. Je leert de basisprincipes van chakratherapie, je gaat aan de slag met oorkaarstherapie, moxatherapie en aromatherapie.
Akademie.
Deze cursus biedt een introductie in holistische massage voor beginners en voor masseurs die willen kennismaken met deze massagevorm. Wat is holistische massage? In een holistische visie beschouwt men het geheel als groter dan de som van de losse delen.
Docent babymassage worden? Volg deze gecertificeerde opleiding.
In deze opleidingen staan enthousiasme, kwaliteit en creativiteit voorop en werken we vanuit een holistische benadering. De activiteiten worden professioneel en met persoonlijke aandacht verzorgd. De Weideblik heeft zich gespecialiseerd in verschillende vormen van yoga, massage, en coaching. We leiden docent op voor Kinderyoga, peuter/kleuteryoga, baby-yoga, babymassage en peutermassage. Er is ook een opleiding tot holistische kindercoach.
Energetische Massage Niveau 1.
Tijdens de cursus Energetische Massage leer je hoe je een volledige energetische massage kan geven zodat je daarna zelfstandig aan de slag kan. Je leert verschillende massage technieken maar er wordt vooral ook stil gestaan bij de energetische en intuïtieve kant van masseren.

Contacteer ons

Meer resultaten voor holistische massage opleiding