edelsteen massage cursus
Cursus Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Schrijf je in. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
Opleiding Werken met Edelsteentherapie SORAG Opleidingen en Cursussen.
Wanneer ik besluit mij binnen drie maanden na ontvangst van de proefles voor deze cursus in te schrijven wordt de betaling van de proefles met het lesgeld van de betreffende cursus verrekend. 12 maanden, 1 les per maand Lesgeld. 1 x 72000, ineens. 12 x 6700, per maand. Nu met 40.00% Korting. 1 x 43200, ineens. 12 x 4020, per maand. Gedrukte proefles aanvragen. Inschrijven Print deze info Mail een vriend. SORAG Opleidingen en Cursussen. Ons kantoor is gevestigd in Elsloo, in de Zuid-Limburgse gemeente Stein. Op het kantoor tref je de directie, de studiebegeleiders, de administratie en het verzendcentrum aan. 6181 KV Elsloo Lb. Bezoek uitsluitend op telefonische afspraak. Telefoon: 31077 307 66 00. Onze kantooruren zijn. Onze kantooruren zijn.: maandag t/m vrijdag van 08.45 tot 16.30 uur. Telefoon: 31077 307 66 00. Medische Basiskennis hbo. Medische Basiskennis hbo II. Ziektenleer en Anatomie. Werken als therapeut. Start je eigen praktijk. Homeopathie en Kruidengeneeskunde. Homeopathie Materia Medicacursus. Psyche en Psychologie. Mindfulness based cognitive therapy. Psycho en Gedragscoaching. Jeugdcoaching Sociale Media. Voeding en Lichaamsgewicht. Ontwikkeling als therapeut. Bachbloesemtherapie en Aromatherapie. Massage en Reflexologie.
Larimar Edelsteenmassage.
Wens jij deze vorm van massage graag aan te leren om toe te passen voor je familie en vrienden of wil je de massage ook graag toepassen in je praktijk? Ik geef regelmatig cursussen edelsteenmassage voor maximum 6 deelnemers. Dit kan ook op aanvraag. De cursus kan doorgaan vanaf 4 deelnemers.
Edelsteentherapie cursus? Volg de cursus Edelsteentherapie van CIVAS!
Leer en gedragsproblemen. Massage en voetreflextherapeut. Mediation en conflictbemiddeling. Medische basiskennis CPION. Mindfulness based cognitive therapy. Mindfulness voor kinderen. Orthomoleculaire voeding voor kinderen. Psychosociale basiskennis CPION. Start uw eigen praktijk. Stervensbegeleiding en rouwverwerking bij dieren. Terug naar je natuur. Voedings en suppletietherapeut. Voetreflex en reikitherapeut. Bekijk alle studies. Terug naar Natuurgeneeswijzen Volgende studie 8 van 36 Vorige. Over de opleiding. Zo studeert u. Edelsteentherapie kan genezing brengen en voor een nieuw evenwicht tussen lichaam en geest zorgen. Edelstenen leven: ze ademen, communiceren, glanzen en pulseren. Ze zenden krachtige energie uit die uw hele wezen kan beïnvloeden. Als edelsteentherapeut zet u die kracht in om anderen te helpen! duur 5 maanden. vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist. lesgeld 22000, of 5 x 4700., Belangen Associatie Therapeut en Consument BATC. Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen. Edelsteentherapiecursus: wat leert u? In de cursus Edelsteentherapie maakt u uitgebreid kennis met de vele kristallen en edelstenen die voor genezing worden gebruikt.
Massage en edelstenen Sonnevelt Opleidingen.
Door Yolanda van Gils op wo, 2017-05-17 1433.: Hallo, Geven jullie in de zomermaanden ook cursus edelsteen massage en aromatherapie. En wat zijn de kosten hiervan. Door Miranda boxtel op do, 2017-05-18 1351.: Hallo Yolanda, Een cursus edelsteen massage maakt geen deel uit van ons aanbod.
Edelsteenmassage Ashana Holistic Care.
Reiki 1 cursus. Reiki 2 cursus. Paranormale kinderen begeleiden. Atlantis Remedies Basisset en Extra set. Wie zijn wij. Adres en waar vind je ons. Lezing Hoog-gevoeligheid bij kinderen in bibliotheek Reuver. Adres en waar vind je ons. Massage is een belangrijk bestanddeel van de holistische geneeskunde. In vele culturen vinden we deze dan ook terug. Het wordt zowel als huismedicijn gebruik, preventief om klachten te voorkomen als ook voor ontspanning of als heling in diverse praktijken. Elkaar aanraken op fysiek en emotioneel gebied is een vorm van communicatie en een essentieel onderdeel van een vitaal en gezond leven. De massage wordt gecombineerd met warme edelstenen. Van edelstenen is bekend dat ze een helende werking kunnen hebben op ons lichaam. Masseren met edelstenen geeft een energetische dieptewerking. Door de warmte van de edelsteen dringt de massage dieper door in de spieren, waardoor deze nog effectiever wordt.
Edelsteenmassage Stichting holistische aromatherapie.
De massage met de edelstenen stenen samen met de heilzame werking van essentiële oliën brengt een intense ontspanning teweeg. Uitleg van diverse edelstenen: bergkristal, rozenkwarts, amethist, oranje calciet, blauwe chalcedoon, rode jaspis, hematiet, magnesiet, sneeuwvlok obsidiaan, serpentijn, aventurijn, magnesiet, fluoriet, sodaliet. Recepten van edelstenen in combinatie met essentiële oliën en edelsteen elixers. Reiniging van de stenen en het opladen. Vele tips en handige adressen en boeken. Praktijk gezichtsmassage, hoofdhuidmassage, nek en schoudermassage, voetmassage met warme en koude edelstenen. Dansende lichaamsmassage met warme edelstenen. inclusief lunch, koffie, thee en syllabus Locatie.: In overleg Locatie.: Opleiding cursus en/of workshop.
Opleidingscentrum Kersten.
Thuisstudie edelsteen massage. Cursus Golfbal / Edelsteen Massage. Door het gebruik van de golfbal / edelsteen kun je een dieptemassage verzorgen zonder je handen te belasten, met de rollende beweging van de golfbal ga je dieper op de spieren in.
Workshop Edelsteenmassage.
Voordat met de stenen wordt gemasseerd, wordt de huid eerst ingesmeerd met massageolie. Tijdens de massage wordt vaak op de chakras gewerkt, om de daar aanwezig energetische blokkades op te heffen. Voor wie is edelsteen massage geschikt? Een edelsteen massage is in principe voor iedereen geschikt: volwassenen, zwangere vrouwen en kinderen.

Contacteer ons

Zoeken naar edelsteen massage cursus