schoonheidsschool gentbrugge
Campus Gent De Schoonheidsschool.
Je kan De Schoonheidsschool terugvinden in de Oude Brusselseweg 125, Gentbrugge. De campus is zeer goed gelegen aan de rand van Gent centrum op slechts 4 minuutjes van de kruising van de E40 en de E17, vlakbij de afrit en het viaduct van Gentbrugge.
gentbrugge Archieven De Schoonheidsschool.
Alle bezoekers waren het roerend eens: door de renovatie heeft De Schoonheidsschool het kasteel helemaal teruggebracht naar haar gloriedagen, zij het met een moderne twist. Omdat wij in 2015 bovendien ook ons 10-jarig bestaan vieren, konden we dit niet onopgemerkt voorbij laten.
Lokalen De Schoonheidsschool.
Of kijk mee achter de schermen tijdens onze lessen beauty en fashion op Schoonheidsschool TV! Veilige buurt en vlot bereikbaar. Je vindt onze school in de Mechelsesteenweg 73 te 2018 Antwerpen. We zijn gelegen in een zeer veilige buurt. Je kan zeer makkelijk met het openbaar vervoer komen. Er stopt een tram voor de deur in de Mechelsesteenweg tram 7 en vlakbij heb je tram 12 Leien en tram 15 of 2 Belgiëlei. We hebben op 200 meter wandelen de grote ondergrondse parking van de Nationale Bank. Hier heb je meer dan 600 plaatsen in deze overdekte en bewaakte parking. De Campus Pélichy bevindt zich in een volledig gerestaureerd kasteel waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1883. De parktuin errond is een oase van rust. Een unieke en prachtige locatie om jouw studies met veel plezier door te laten gaan. De campus, te vinden op de Oude Brusselseweg 125 in 9050 Gentbrugge, is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn parkeerplaatsen in de straten rondom het gebouw.
Campus Pélichy Gentbrugge De Schoonheidsschool.
Veilige buurt en vlot bereikbaar. Je kan De Schoonheidsschool terugvinden in de Oude Brusselseweg 125, Gentbrugge. De campus is zeer goed gelegen aan de rand van Gent centrum op slechts 4 minuutjes van de kruising van de E40 en de E17, vlakbij de afrit en het viaduct van Gentbrugge.
parkeren Gentbrugge De Schoonheidsschool.
Jan 24, 2017. Volg ons op Facebook. Erkenningen, certifiëringen en registraties. Recht op privacy. Schoonheidsschool VZW Alle rechten voorbehouden Frankrijklei 127, 2000 Antwerpen Ondernemingsnummer: 0892.908.160 Registratienummer: DV.O200500. E-mail: info@schoonheidsschool.com Telefoon: 32 3 292.33.33 Disclaimer. Create New Account / Forgot Password?
Openingsuren De Schoonheidsschool.
Lesgeven bij Schoonheidsschool? Schrijf je in. Schrijf je in. Met meer dan 11 leslocaties volg je op de Schoonheidsschool steeds les bij jou in de buurt. Klik hiernaast om de contactgegevens en de openingsuren van onze secretariaten te zien. Oude Brusselseweg 125.
Secretariaat Gent Centrum Voor Avondonderwijs.
Campus/Secretariaat De Pélichy is gelegen op de Oude Brusselseweg 125 in Gentbrugge. Je kan er terecht voor informatie over alle opleidingen, het inkijken van de cursussen, het afleggen van examens voor de thuisstudies, een gesprek met onze opleidingsconsulenten, enzovoort. Als je jezelf graag ter plaatse wil inschrijven, is dat ook mogelijk.
School te huur De Schoonheidsschool.
JOUW EVENT OP EEN TOPLOCATIE? De Schoonheidsschool organiseert praktijkgerichte lessen op het gebied van beauty, gezondheid, mode en zo veel meer. Bij onze school volgen toekomstige toppers les in campussen en leslocaties die professioneel zijn uitgerust en optimaal ingericht voor de beste beleving. Uiteraard willen we deze toplocaties ook voor anderen opstellen. Wil je graag jouw evenement organiseren op een prachtige en originele locatie? Via Schooltehuur.be boek je zonder problemen een van onze leslokalen. En dat voor een hele of halve dag. Geef stijl aan je opleiding of workshop. Ben jij een eventverantwoordelijke die op zoek is naar een kwaliteitsvolle locatie om vergaderingen, teambuildings of workshops te organiseren? Dan zijn onze prachtige lokalen daarvoor de ideale plek. Je hebt de keuze uit één van onze stijlvolle panden in Antwerpen, Gentbrugge, Hasselt, Brussel, Breda of Rotterdam!
Alfabetisch Overzicht De Schoonheidsschool.
Schrijf je in. Hieronder vind je alle groepscursussen en thuisstudies alfabetisch gerangschikt. De Schoonheidsschool VZW organiseert de groepslessen. Wil je liever thuis op eigen tempo studeren? Dan raden we je het Centrum Voor Afstandsonderwijs onderdeel van Ondernemersschool aan. Baarden Scheren Modelleren.
Home De Schoonheidsschool.
De Schoonheidsschool is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van beauty, wellness, fashion of media. De school is geregistreerd dienstverlener in het kader van de KMO-portefeuille en opleidingscheques. Hier leer je op een professionele manier je toekomstige job als werknemer of zelfstandige.

Contacteer ons

Op zoek naar schoonheidsschool gentbrugge?