schoonheidsschool berchem
Welkom op de site van Denise" Grésiac" www.denisegresiac.be.
En alles wat met make-up, nieuwe trends in Estetika te maken heeft! Mijn opleiding bij Denise Grésiac heeft mij zeker mee gevormd tot de vrouw die ik geworden ben. Als je deze opleiding serieus neemt ontvang je lessen die je nergens anders zal meekrijgen.
FOTOSPECIAL. Leerlingen Denise Grésiac tonen hun kunnen Berchem Het Nieuwsblad.
Afgelopen vrijdag kwam er meer dan 1000 man afgezakt naar Den Boomgaard in Broechem. Een zestigtal zesdejaars van de schoonheidsschooL Denise Grésiac toonden hun kunnen op de jaarlijkse maquillage en grimeshow. 25/05/2013 om 0114: door Tom De Noël Print Corrigeer.
Campus Antwerpen De Schoonheidsschool.
In De Schoonheidsschool leer je op een professionele manier je toekomstige job in de sector van beauty, wellness en fashion. Met vier campussen in Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt volg je steeds les in jouw buurt! Onze leslokalen zijn zeer modern en hygiënisch.
VIJFtv filmt bij Antwerpse schoonheidsschool Gazet van Antwerpen.
Nieuwste wapenfeit is Beautyschool, een reportagereeks rond de Antwerpse schoonheidsschool Denise Grésiac. VIJFtv" bracht ons een tijd geleden ervan op de hoogte dat zij een programma rond schoonheidszorg wilden brengen. De programmamakers hebben deze en nog een andere school bezocht, legt directrice Nancy Bal 43 uit Wilrijk uit. Na" enkele korte interviewtjes en prospecties aan beide opties bleken wij het meeste aan hun eisen te voldoen. Wat ons aantrok om mee te doen was dat het geen pure reality-tv is, maar de klemtoon op het informatieve ligt. De camera volgt niet zozeer de bezigheden van een aantal leerlingen en leerkrachten, maar geeft de kijksters vooral tips zodat die ook thuis aan de slag kunnen." Denise Grésiac, gelegen aan de Koninklijke Laan in Berchem, telt driehonderd leerlingen.
Schoonheidsschool, Antwerpen Tel: 032923. Beroepsopleiding goudengids.be.
03 292 33 33. Andere interessante bedrijven in de buurt. Prins Boudewijnstraat 62, 1090 Jette. Uw bedrijf toevoegen. Afmelden papieren gids. Onze producten diensten. Onze producten diensten. Wij werven aan. Bekijk onze vacatures. Uitbreidingstraat 82, 2600 Berchem. Shopping, Kleding Juwelen.
Secundair Onderwijs voor Schoonheidszorgen Denise Grésiac, Koninklijkelaan 9 2600 BERCHEM.
Koninklijkelaan 9, 2600 BERCHEM. 2de en 3de graad tso. Zijn deze gegevens niet correct? Adressen van scholen en centra. Websites voor of over onderwijs. Wetgeving en omzendbrieven: Edulex. Over Onderwijs en Vorming. Dit is een officiële website van de Vlaamse overheid.
Home De Schoonheidsschool.
De Schoonheidsschool is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van beauty, wellness, fashion of media. De school is geregistreerd dienstverlener in het kader van de KMO-portefeuille en opleidingscheques. Hier leer je op een professionele manier je toekomstige job als werknemer of zelfstandige.

Contacteer ons

Resultaten voor schoonheidsschool berchem