cursus shiatsu massage
Shiatsumassage voor honden: basis SYNTRA Midden-Vlaanderen.
In deze opleiding leer je hoe je door middel van een shiatsu-ontspanningsmassage voor honden stress, huidproblemen, spijsverteringsklachten, rug en nekpijn, slechte adem, kan laten verminderen of verdwijnen. Shiatsu massage stimuleert door middel van het drukken op de meridianen energiebanen het zelfgenezend vermogen van het lichaam van de hond én stimuleert een hechtere en intense band met je hond. Hondentrimmers gebruiken de shiatsu vaak bij honden met angst of huidproblemen. Hondentrainers hebben na deze avonden extra tools in handen om nòg beter te trainen. Deze 2 avonden, gegeven door Evy Macquoy, zitten boordevol info en praktijkoefeningen om het gedrag en de gezondheid van je hond te bevorderen. Wat en voor wie? We richten ons tot. Kortom: elke semiprofessionele hondeneigenaar kan instappen in deze opleiding. Waar en wanneer? Moment Start lessenrooster Locatie Prijs Inschrijven. 08 november 2018. Alle prijzen inclusief BTW in geval van meerjarige opleidingen enkel voor het 1e jaar. Wil je als zelfstandige starten? Maak kennis met Start me up. Het traject op maat dat je lanceert naar succesvol ondernemerschap. In deze cursus werk je heel praktijkgericht.
Shiatsu school Manipura.
Deze cursus is een belangrijk afsluitstuk van het eerste jaar met interessante studie van lichaam en geest. Ampuku massage: reflexzones in de buik als herkenningspunt bij spanning en de bijhorende massagetechnieken om spanning los te laten. Bo en Yu punten: punten lokaliseren en behandelen om de conditie van de organen en wervelzuil te bekijken. Masunaga stretchingen van de verschillende meridianen. Ki en ademhalingsoefeningen. Praktisch toegepaste anatomie. 3 Vegetarische kooklessen die tot doel hebben de kracht in het lichaam te verbeteren. CYCLUS II Revitalisatie. Deze Cyclus II omvat 160 lesuren. Dit pakket omvat verschillende delen, die telkens apart kunnen gevolgd worden. Studie van de 12 meridianen met gevorderde shiatsu en observatietechnieken.
Cursus Shiatsu therapie 1-A Wellness Academie.
Opendagen / Infoavonden. Inschrijven voor deze cursus. Home Opleidingsaanbod Massage Therapieën Shiatsu cyclus I A basiskennis. Cursus Shiatsu cyclus I A basiskennis. Krijg de kunst van de Japanse drukpuntmassage in de vingers! Les van een topdocent! Les in een beperkte groep!
Shiatsu en massage huis Begijnhof Brugge Carine Theunynck.
in het Shiatsu" Massagehuis. Hier leer je hoe je het lichaam losmaakt, hoe je moet wrijven en kneden, kortom hier leer je verwennen. U kunt deze tweedaagse cursus volgen om zo je familieleden, vrienden of kennissen een welverdiende en ontspannende massage te geven.
Cursus Shiatsu Massage YouTube.
Meer weergeven Minder weergeven. Autoplay Wanneer autoplay is ingeschakeld, wordt een aanbevolen video automatisch als volgende afgespeeld. Cursus Hoofd-Nek-Schouder massage Duur: 1859. Balansenreflectie 1.540 weergaven. Kids Massage Duur: 222. Theresa Lindeque 60.874 weergaven. Basic Shiatsu Techniques Shiatsu Massage Duur: 307.
Opleiding Shiatsu bij paarden SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
Leer hoe je een paard kan verwennen. Shiatsu, een meer dan 4000 jaar oude techniek gebaseerd op Japanse acupressuur en massage. Ideaal ter voorbereiding van een concours, ter ontspanning na de wedstrijd of bij allerlei vormen van pijn of stress. Shiatsumassage verhoogt de soepelheid van het paard, vermindert vermoeidheid, verhoogt de prestatie en het recuperatievermogen, geeft rust en ontspanning na fysieke activiteit en verhoogt het totale welbehagen van het paard. Campus Startdatum Startuur Lesmomenten Aantal uren. 1 za vm-nm. Deze opleiding kan ook op maat van uw bedrijf. Deze opleiding richt zich specifiek tot dierenartsen, manegehouders, hoefsmeden, ruiters of andere professionals uit de sector. Wat is shiatsu? Shiatsu en westerse geneeskunde. Beroepsregels wat u wel en niet mag doen. Yin en Yang. Behandelen van de blaasmeridiaan door druktechnieken met handpalm en vingers. Behandeling van de achterhand. Rotaties en strekkingen van het achterbeen. Behandeling van de flanken. Behandeling van de voorhand. Rotaties en strekkingen van het voorbeen. Behandeling van de hals met bijhorende strekkingen. Behandeling van het hoofd. Behandeling van de staart met bijhorende strekkingen. Na deze 2-daagse cursus bent u in staat om uw paard een volledige relaxatiemassage te geven.
Shiatsu opleiding algemene info Kaizendo Shiatsu Academie.
Na je certificatie als Shiatsu beoefenaar Cyclus 3 zal het ook mogelijk zijn, je verder te bekwamen als Shiatsu Docent erkend door de BSF, naast het uitbouwen van je professionele praktijk kan je dan ook zelf shiatsu lessen geven. Wat is Shiatsu? Shiatsu opleiding Shiatsu Basiscursus Shiatsu Cyclus 1 Shiatsu Cyclus 2 Shiatsu Cyclus 3.
Shiatsumassage initiatie Opleiding Syntra West.
078 353 653. Tijdens deze praktische cursus ontdek je de grondbeginselen van shiatsu, een Japanse massagevorm. Je leert een volledige lichaamsmassage uitvoeren die diep ontspannend, balancerend en preventief werkt op de gezondheid. Veel aandacht gaat naar je eigen houding en de kwaliteit van de aanraking.
Lifeforce Instituut in Kessel, de beste shiatsu en yoga opleidingen. Lifeforce Kessel.
Naast de basis shiatsu en yogaopleiding kan je aanvullende modules volgen over specifieke deelgebieden als seita en viscerale manipulaties, shiatsu gericht op het behandelen van kinderen en typische aspecten van het vrouw zijn. De basisopleiding van Lifeforce shiatsu is een driejarige opleiding in shiatsutechnieken gekoppeld aan integrale medische basiskennis en aangevuld met praktijkondersteuning door middel van supervisie.
Bransus Cursus Shiatsu Massage.
Cursus Permanente make-up eyeliner en wenkbrauwen of eyeliner en lipliner. Cursus Permanente Make-up verwijderen. Cursus Relax Massage. Cursus Schoonheidspecialiste De-luxe. Cursus Shiatsu Massage. Cursus Tattoo verwijderen laser. Cursus verven wimpers en wenkbrauwen. Cursus Visagie Basis en Bruid Make-up. Cursus Visagie de-luxe.
Shiatsu massage Syntra AB.
Als u intekent voor de volledige opleiding profiteert u van een korting van 10% op de inschrijvingsprijs van de verschillende deelopleidingen. Inleiding, historiek en werking. Technieken van de shiatsu massage. Houding en deontologie. Deze cursus richt zich tot massagetherapeuten, kinesisten, schoonheidsspecialistes en gezondheidscoaches.

Contacteer ons

Meer resultaten voor cursus shiatsu massage