schoonheidsschool hasselt
schoonheidsschool FOCUS op HASSELT.
Klik om dit te e-mailen naar een vriend Opent in een nieuw venster. Klik om af te drukken Opent in een nieuw venster. afspraakje 7 januari 2011. Tags, 2011, Anne, erika, glamour, hasselt, international, jacobs, kuringen, lesley, miss, misses, poppe, ronny, schoonheidsschool, simpernelstraat, stevens, veerle, veke, wolfs.
Opleidingen in Beauty Fashion Wellness De Schoonheidsschool.
De Schoonheidsschool is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van beauty, wellness, fashion of media. De school is geregistreerd dienstverlener in het kader van de KMO-portefeuille en opleidingscheques. Hier leer je op een professionele manier je toekomstige job als werknemer of zelfstandige.
Alfabetisch Overzicht De Schoonheidsschool.
Lesgeven bij Schoonheidsschool? Schrijf je in. Schrijf je in. Hieronder vind je alle groepscursussen en thuisstudies alfabetisch gerangschikt. De Schoonheidsschool VZW organiseert de groepslessen. Wil je liever thuis op eigen tempo studeren? Dan raden we je het Centrum Voor Afstandsonderwijs onderdeel van Ondernemersschool aan.
Het Level Up Beauty Academy team Level Up Beauty Academy.
In haar eigen schoonheidsschool bundelt Antonella alle knowhow, informatie, opgedane ervaring en geleerde lessen: van uitgebreide kennis op het gebied van schoonheidsverzorging, samengesteld in goed doordachte cursussen, tot alles wat te maken heeft met het zich vestigen als zelfstandige schoonheidsspecialiste.
Mediaschool campus Hasselt.
Alle groepslessen in Hasselt en omgeving. Campus Hasselt Centrum Voor Avondonderwijs Schoonheidsschool. De campus Hasselt Simpernelstraat ligt aan het Albertkanaal in een rustige wijk. Je kan de campus gemakkelijk bereiken met verschillende vervoersmiddelen. Je kan met de bus naar de campus komen.
Tanja Dexters ambassadrice Schoonheidsschool Showbizzsite.
Home Nieuws Showbizz nieuws Tanja Dexters ambassadrice Schoonheidsschool. Tanja Dexters ambassadrice Schoonheidsschool. Tanja Dexters ambassadrice Schoonheidsschool. Tanja Dexters ambassadrice van splinternieuwe campus. De Schoonheidsschool vzw, marktleider in opleidingen in beauty, wellness en fashion in de Benelux had al vier eigen campussen in Gent, Hasselt en Antwerpen Mechelsesteenweg.
Campus Hasselt Centrum Voor Avondonderwijs.
Campus Hasselt Centrum Voor Avondonderwijs Schoonheidsschool. Campus Hasselt is zowel een leslocatie als een secretariaat. Je kan er terecht voor informatie over alle opleidingen, het inkijken van de cursussen, het afleggen van examens voor de thuisstudies, een gesprek met onze opleidingsconsulenten, enzovoort.
Home De Schoonheidsschool.
Alle opleidingen die je aan De Schoonheidsschool kan volgen, leiden tot een diploma waarmee je direct aan de slag kan. Wil je binnenkort met een nieuwe job starten of je eigen baas worden? De Schoonheidsschool helpt je hierbij. De Schoonheidsschool is een geregistreerde opleidingsverstrekker van de Vlaamse overheid.
www.schoonheidsschool.be.
Ik heb er zelf nog geen ervaringen mee. Maar vanaf volgende week donderdag begin ik in de afdeling Hasselt aan de cursus Stylingconsulent. Als ik meer info heb, zal ik het hier posten! Met citaat reageren. 15 oktober 2010, 1036: 3. Geregistreerd: 30 januari 2006. Mijn vrouw heeft ervaring met de schoonheidsschool zelf cursus schoonheidsspecialiste en ik zelf met een van hun thuis-cursussen.
Campus Hasselt Bedrijfsbeheer.
Campus Hasselt Centrum Voor Avondonderwijs Schoonheidsschool. Campus Hasselt is zowel een leslocatie als een secretariaat. Je kan er terecht voor informatie over alle opleidingen, het inkijken van de cursussen, het afleggen van examens voor de thuisstudies, een gesprek met onze opleidingsconsulenten, enzovoort.
hasselt De Schoonheidsschool.
Recht op privacy. Surf snel naar. Schoonheidsschool VZW Alle rechten voorbehouden Frankrijklei 127, 2000 Antwerpen Ondernemingsnummer: 0892.908.160 Registratienummer: DV.O200500. E-mail: info@schoonheidsschool.com Telefoon: 32 3 292.33.33 Disclaimer. Create New Account / Forgot Password? Login with Facebook Account. Login with Google Account.

Contacteer ons

Resultaten voor schoonheidsschool hasselt