opleiding holistische massage
Gecertificeerde Holistische Opleiding tot Coach en Consulent: Professioneel begeleiden op persoonlijk en op transpersoonlijk vlak Centrum GEA.
opbouw van de opleiding psychodynamica. Gecertificeerde Holistische Opleiding tot Coach en Consulent: Professioneel begeleiden op persoonlijk en op transpersoonlijk vlak. opbouw van de coaching opleiding. Overzicht van alle thema's, processen en interventies die aan bod komen tijdens de coaching opleiding.
Holistische massage Sonnevelt Opleidingen.
Vaak gebruiken masseurs voor een holistische massage meerdere oliën. Als er maar één olie gebruikt wordt, is dat meestal lavendel, vanwege de ontspannende werking van deze plant. Sonnevelt biedt de opleiding Integrale Lichaamsmassage aan. Wil je een indruk krijgen van de opleiding?
Wie ben ik? Anna Legein.
Het leidde me oa langs afgeronde opleidingen zoals holistische massage, shiatsu, voetreflexologie, 4 dimensioneel lichaamswerk, Coaching, Bachbloesems en uiteindelijk een 4 jarige opleiding Kinesiologie en Heart of Healing. De voorbije 9 jaar heb ik me intens toegelegd op EFT en Matrix Reimprinting.
Positive Touch School voor holistische massage therapie.
De opleidingen en trainingen die wij verzorgen zijn voor de landelijke erkenning geacrediteerd door de BATC/KTNO. Opleiding integale en holistische massage therapie. De opleiding integrale en holistische massage therapie vormt de kern van de opleidingen en trainingen die door ons worden aageboden.
Massage en bewegingsconsulent voor honden Toscanzahoeve. Facebook. Google. Instagram. Twitter. YouTube. Facebook. Google. Linkedin. YouTube.
Home Opleiding teambuilding Beroepsopleidingen Opleidingen hond Massage en bewegingsconsulent voor honden. Massage en bewegingsconsulent voor honden. Wil je zelf aan de slag met massage en beweging voor honden? Massage en bewegingsconsulent voor honden worden? Dat kan bij ons, in een holistische opleiding met de laatste nieuwe wetenschappelijke inzichten.
Opleiding Integrale Massage Positive Touch Massage Opleiding.
In het eerste jaar van de opleiding leg je de basis voor het geven van de massage en leer je werken met de methodiek van integrale en holistische massage, welke stappen daarin worden gezet en hoe daarbij kan worden gewerkt in de verschillende lagen van de bodymind.
Akademie.
Deze cursus biedt een introductie in holistische massage voor beginners en voor masseurs die willen kennismaken met deze massagevorm. Wat is holistische massage? In een holistische visie beschouwt men het geheel als groter dan de som van de losse delen.
Docent babymassage worden? Volg deze gecertificeerde opleiding.
In deze opleidingen staan enthousiasme, kwaliteit en creativiteit voorop en werken we vanuit een holistische benadering. De activiteiten worden professioneel en met persoonlijke aandacht verzorgd. De Weideblik heeft zich gespecialiseerd in verschillende vormen van yoga, massage, en coaching. We leiden docent op voor Kinderyoga, peuter/kleuteryoga, baby-yoga, babymassage en peutermassage. Er is ook een opleiding tot holistische kindercoach.
Home MOOD massage opleidingen.
door onze ervaring hebben we de ideale massage therapie opleiding samengesteld. In drie jaar word je opgeleid tot een op HBO niveau gekwalificeerd massagetherapeut. Een unieke mix van verschillende inzichten en disciplines stelt jou in staat om na de opleiding zelfstandig met een enorme berg aan kennis en zelfvertrouwen aan de slag te gaan als hbo massagetherapeut.

Al 30 jaar een begrip voor kwaliteit! Ons opleidingsinstituut is erkend door de Vlaamse regering en VDAB. Erkend door het Paritair Comité van de Gezondheid van de Federale Overheid. Geaccrediteerd door CPION Nederland. Beroepsvereniging BBNa erkend door de Raad van State.
Opleiding Holistisch Therapeut Wellness Academie.
In de opleiding holistisch therapeut leer je een waaier aan holistische therapieën, die je afzonderlijk van elkaar of in combinatie met elkaar kunt inzetten bij het behandelen van je klanten. Je leert de basisprincipes van chakratherapie, je gaat aan de slag met oorkaarstherapie, moxatherapie en aromatherapie.

Contacteer ons

Resultaten voor opleiding holistische massage