cursus massage syntra
Ontspanningsmassage Syntra AB.
Wat is massage? Wat zijn de effecten, indicaties en contra-indicaties van massage? Voorbereiding, ademhalingstechnieken en bewustzijn.; Massagetechnieken gericht op ontspanning. Deze cursus is zeer interessant voor beginnende masseurs en voor professionals als aanvulling op hun kennis. Je brengt zelf je favoriete massageolie mee. Inschrijven kan tot 24/09/2018. Deze gegevens zijn informatief en kunnen wijzigen. Neem contact met jouw campus bij vragen. Inschrijven kan tot 19/02/2019. Deze gegevens zijn informatief en kunnen wijzigen. Neem contact met jouw campus bij vragen. Fabina Van Halteren. Inschrijvingsgeld voor deze opleiding. Bespaar op je opleiding. We hebben alle kortingen en voordelen gebundeld op één handige pagina. Ga naar overzicht. Meer info vind je op onze pagina van de kmo-portefeuille. Bekijk alle opleidingen. Modulair traject Wellness massagebijscholingen Mechelen. 756.25 680.62 562.50. Chinese hoofd, nek en schoudermassage. Voetreflexologie voor beginners. Heb je een vraag? Contacteer ons klantencentrum. 078 15 99 99 klantencentrum@syntra-ab.be. Op zoek naar een campus? Homepagina van Syntra AB.
Metamorfosemassage Opleiding Syntra West.
De voetreflexoloog is in staat adequaat door te verwijzen naar reguliere zorg bij enige twijfel over de aard, ernst of oorsprong van fysieke klachten om eventuele aandoeningen te laten vaststellen door de reguliere zorg. Onze trainer Linda Vanhoeydonck staat garant voor een degelijk onderbouwde cursus. Zeker binnen modules regeneratie zal ook de helende effecten van voetrefloxologie uit de doeken worden gedaan. Erkenning door BeVo Belgische vereniging voor voetreflexologen.: Het opleidingstraject is volledig erkend door BeVo Belgische vereniging voor voetreflexologen waardoor de cursisten van Syntra West volwaardig lid kunnen worden van deze beroepsvereniging. Om in aanmerking te komen hiervoor dient u onderstaande modules te volgen.: Basisjaar De Mens.: Module Praktische basiskennis. Module Energetiek van de voeten. Binnen het basisjaar De Mens wordt vooral inzichtelijk gewerkt, waarbij de holistische benadering van het menselijk lichaam centraal staat. Door de vrijblijvende combinatie met het basisjaar De Mens kunt u dieper ingaan op de bouw en werking van het menselijk lichaam om mede ook de vereiste norm van de BeVo na te streven. Niettegenstaande worden deze competenties ook op een praktische manier geïntegreerd binnen de modules Voetreflexologie. download de fiche. deel dit bericht. Geschiedenis Metamorfose massage.
Basistechnieken massage Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Met de kennis en vaardigheden die je tijdens deze opleiding opdoet, onder leiding van betrokken en ervaren vakdocenten, kan je onmiddellijk de beroepspraktijk gaan verkennen. Er zijn vandaag de dag vele goede carrièrekansen voor massagetherapeuten, omdat steeds meer mensen de weldaad voor lichaam en geest erkennen van een goed uitgevoerde massage. Op een later tijdstip is het mogelijk om je competenties als masseur aan te vullen met diverse gespecialiseerde opleidingen. De opleiding duurt 15 lessen, gevolgd door een praktisch examen. Na het slagen voor het examen, heb je recht op een getuigschrift dat erkend is door de Vlaamse overheid. Hoewel het behalen van een getuigschrift niet langer verplicht is voor de uitoefening van het beroep sinds de afschaffing van de vestigingswet in 2018, is het ontegensprekelijk een meerwaarde en een bewijs van jouw kennis kunde! Syntra West biedt ook tal van specialisatiecursussen aan.
Massagetechnieken: basiscursus lichaamsmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
De opleiding is bedoeld voor iedereen. Er is geen voorkennis vereist om de cursus te kunnen volgen. Wat na de opleiding. De cursist die slaagt voor het eindexamen ontvangt een getuigschrift of diploma Beroepsbekwaamheid cosmetisch masseur, erkend door de Vlaamse Gemeenschap. Je tewerkstellingsmogelijkheden zijn zeer ruim en je kan onder meer.: je eigen zaak starten als zelfstandige massagetherapeut in hoofd of bijberoep. als medewerker in dienst werken bij een zelfstandige schoonheidsspecialiste. als vertegenwoordiger werken voor een cosmetisch bedrijf. als medewerker in dienst werken in wellnesscentra en beautyfarms. als docent je kennis en ervaring delen in scholen en opleidingscentra. verder bijscholen en vervolmakingscursussen volgen bij SYNTRA Midden-Vlaanderen zoals hot stone massage, kruidenstempelmassage, chinese hoofd, nek en schoudermassage, etc.
homepage SYNTRA.
Ik kon mijn autodidactische knutselkennis aanvullen met vakkennis van ervaren docenten die weten hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. Syntra Antwerpen Vlaams-Brabant. Copyright door Syntra Vlaanderen Alle rechten voorbehouden Gebruikersovereenkomst Privacy Maakt deel uit van website by comma, merkenmarketeers.
Basis lichaamsmassage SYNTRA Limburg.
SYNTRA Limburg, altijd dichtbij. Beroepsopleidingen Leer s avonds of op zaterdag een beroep. Kies uit meer dan 200 opleidingen! Bijscholingen 500 korte opleidingen om specifieke, professionele kennis te verwerven. Voltijdse dagopleidingen Het alternatief voor de hogeschool: Blijf nog één jaar student en kies uit 60 voltijdse studierichtingen. Leertijd Duaal leren Werk 4 dagen per week als betaalde leerjongere en behaal je secundair diploma met één lesdag per week. Opleidingen Favorite Afdrukken. Iemands schouders insmeren met zonne-olie kan wel eens deugd doen, maar dat is niet te vergelijken met een professionele massage! Een echte masseur is getraind om pijn te verlichten, de bloedsomloop te verbeteren, blessures te herstellen en zelfs stress, depressie of angstgevoelens te verminderen. Professionals houden daarom altijd rekening met de massagerichting en de toegepaste druk; zelfs de juiste volgorde is belangrijk. Wie zin heeft om masseur te worden mag zich nu al in de handen beginnen wrijven: op 16 lessen kneden wij jouw massagetalent! Op welke locatie wil je deze opleiding volgen? eventueel extra kosten. Bespaar op je opleiding. Heb je vragen over deze opleiding? Ik heb een vraag over deze opleiding. Deze opleiding op maat van je bedrijf? Over de cursus.
opleidingen Syntra Brussel.
Vervolmaking massage: hot stone dag. Ondek het specialisatie thema van juni! Opleiding van 2 sessies. T 02 331 68 01. F 02 331 68 04. Campus Tour Taxis. Havenlaan 86c, bus 209. T 02 421 17 70. F 02 421 17 79. Copyright 2018 door Syntra Brussel.
Bracci Massage Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
De massage kan als aparte behandeling worden aangeboden; de grepen zijn perfect te gebruiken tijdens elke andere massage, daar waar er noodzaak is om dieper te werken. inschrijven download de fiche. deel dit bericht. Datum Startuur Einduur. Data en prijzen onder voorbehoud van onverwachte wijzigingen. Syntra West Ieper.
Deep Tissue Technieken Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Copyright 2018 door Syntra West. Alle rechten voorbehouden. 8200 Brugge België. Maakt deel uit van. 078 353 653. Deep Tissue Technieken. Veelal wordt tijdens de massage erg oppervlakkig gewerkt. Soms is een diepere werking echter noodzakelijk, voornamelijk bij de behandeling van topsporters.
Deep tissue massage Syntra AB.
Over de cursus. Deep tissue massage is een volwaardige therapie. Deze massage is van therapeutische aard en wordt niet in wellnesscentra aangeboden omdat het een vrij intensieve behandeling is, die gericht is op het verbeteren van chronische pijnklachten. Men vergelijkt deze massage wel eens met een sportmassage omdat deze ook intensief is, maar beide massagevormen hebben hun specifieke doelen en behandelmethodes.

Contacteer ons

Zoeken naar cursus massage syntra