opleidingscentrum massage
IVC Inspireren Veranderen Communiceren begeleiders poisson-karen.
Sedert 2008 heeft zij een beroepspraktijk bij zich thuis, waar naast gesprekken ook massage gegeven wordt. Karen volgde reeds voor de therapieopleiding massage jaartrainingen: holistische massage, aromatische massage, massagetherapie, chakra en metamorfosemassage, Geleidelijk aan kwam de klemtoon van haar praktijk meer op massage te liggen.
Ons opleidingsaanbodCevora.
U vindt een job. Vind uw opleiding. Studies en tools. Over de studiedienst. Werknemers Opleidingen Opleidingsaanbod Algemeen. Het is niet mogelijk om tegelijk voor een aanvullende dag en een gewone werknemerscursus te registreren. Gelieve slechts één type opleiding te kiezen.
Koreaanse massage Syntra AB.
Koreaanse massage is de kunst van de diepe ontspanning. Het is een ontspanningsmassage waar je als masseur niet enkel de spieren, maar ook pezen en gewrichten losmaakt. Door middel van vibraties, het bewegen van verschillende segmenten van het lichaam en het losschudden van ledematen worden weerstanden en verkrampingen weggewerkt.
Opleidingen Level Up Beauty Academy.
Tijdens deze opleiding maakt u kennis met de technieken die worden gebruikt tijdens een cosmetische voetbehandeling. Denk hierbij aan massage, laktechnieken maar ook over de anatomie van voeten en hoe je de meest voorkomende voetproblemen moet aanpakken. Duur: 20 avondlessen 12 daglessen.
Home Ziyuli Opleidingen.
Gratis workshop Ergonomisch masseren. Welkom bij Ziyuli. Academie voor Oosterse en Westerse massage Wij zien jou als een rivier die zijn pad kiest door het landschap van het leven. Een uniek pad dat je dichter naar jouw essentie als masseur brengt.
homepage SYNTRA.
Opleidingen die je vooruithelpen! SYNTRA is de specialist in praktijkgerichte, trendy opleidingen voor ondernemende mensen die exact willen leren wat ze nodig hebben om er snoeihard mee aan de slag te gaan! Het SYNTRA-netwerk bestaat uit vijf opleidingscentra met tweeëntwintig SYNTRA-campussen in Vlaanderen en Brussel.
Opleiding in traditionele Chinese geneeskunde.
Download hier de folders voor de opleidingen en nascholingen! Ik ben akkoord met de privacypolicy van OTCG. Skip Navigation Links. Opleidingen Traditionele Chinese Geneeswijzen. Basisjaar: De Fundamenten van de Chinese geneeswijzen. Opleidingen na het Basisjaar. Postgraduaat massage en beweging. Postgraduaat massage en bewegingsleer.
Home MOOD massage opleidingen.
Hierdoor krijg je bij MOOD massage opleidingen altijd les volgens de laatste richtlijnen. ONS TEAM BESTAAT UIT PASSIEVOLLE MENSEN. Rolf Ruth hebben samen MOOD opgezet. Rolf heeft na verschillende banen in het bedrijfsleven besloten het massage vak in te duiken.
Massage opleiding, Opleiding massage CNGO.
Home Massage opleiding. In het CNGO wordt regelmatig een kortlopende massage opleiding gegeven in bijvoorbeeld massage voor nek en schouder klachten of Chinese ontspanning en meridianen massage, of stoelmassage. Wanneer u een intensieve massageopleiding wenst is onze BOCAM beroepsopleiding geschikt.
Home Equina.
De massage gebeurt voornamelijk met duimdruk, aangevuld met strektechnieken en andere technieken. Shiatsu ondersteunt de zelfgenezende kracht in ons lichaam door de energiestroom in de energiebanen meridianen te balanceren. Deze meridianen en de vele drukpunten tsubos staan in verbinding met onze organen.
Sportmassage voor honden nl Sportmassage voor honden nl.
Sportmassage voor honden nl. Het opleidingscentrum voor kennis en ervaring betreffende sportmassage bij honden. Sportmassage voor honden.nl is al ruim 7 jaar toonaangevend op het gebied van massage, fascia therapie, taping en hersteltraining voor honden. Het opleidingscentrum heeft de erkenning van kortdurende middelbare beroepsopleiding.

Contacteer ons

Zoeken naar opleidingscentrum massage