erkende massage opleidingen
Massagetechnieken: basiscursus lichaamsmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Aanvankelijk worden de technieken op medecursisten ingeoefend, nadien op modellen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan de opleiding. Cursusmateriaal en massage olie zijn standaard voorzien voor elke ingeschreven cursist. Minimum 18 jaar zijn of 18 worden in het jaar dat de opleiding opstart.
Erkende opleidingsinstituten.
Met dit beleid streeft het NGS naar een hoogwaardige kwaliteit bij opleiders, Het NGS verwijst geïnteresseerden alleen naar erkende opleidingsinstituten. Deze instituten worden ook betrokken bij ontwikkelingen in de branche, examens en onderwijs. De opleidingsinstituten die voor het cursusjaar 2017-2018 een NGS-erkenning hebben ontvangen zijn weergegeven op onderstaande kaart. Per opleidingsinstituut is aangegeven welke opleiding wordt aangeboden; sportmassage, wellnessmassage, sportzorgmassage en/of blessurepreventie. Erkenning aanvragen als opleider. Je kunt bij de Stichting Certificering Actoren in de Sportgezondheidszorg SCAS een aanvraag indienen voor de accreditatie van een opleiding Sportzorgmasseur. Kijk op de website van de SCAS voor alle informatie. Opleidingen Sportmassage en Wellnessmassage.
Opleiding Massagetherapie Centrum Voor Avondonderwijs.
Ze organiseert professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen. De Schoonheidsschool is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van de opleidingscheques VDAB en de KMO-portefeuille VLAIO. Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij IVBO Wellnessfederatie vzw. Deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad Voor De Zelfstandige en de KMO en in de Raad van Bestuur van onze onderwijsinstelling. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 90012015: en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs CRKBO. Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met zijn studenten. Hij legt goed de nadruk wat in de praktijk meer van toepassing is. Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd. Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien. Goede, correcte en snelle service bij vragen! Inschrijven Startdata Contact. Waardevol diploma Massagetherapeut. Een correct uitgevoerde massage is enorm heilzaam, houdt het lichaam in goede conditie en kan blessures voorkomen.
Cursus Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Alle opleidingen A-Z. 50 Korting voor Werkzoekenden. Gratis cursus Starterslab. Download een gratis proefhoofdstuk. Wie zijn we. Behaal je diploma. Hoe werkt het? Cadeaubon Geef een mooie toekomst! Freelance Native Turkish Speaking Tutors. Vacature Callagent m/v. Centrum Voor Afstandsonderwijs TV.
Vind een opleiding VDAB.
Rechten en plichten. Mijn loopbaan voor partners. U bent hier. Vind een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Een opleiding gevonden die niet door VDAB georganiseerd wordt? VDAB betaalt je opleiding!
Erkende massage opleiding van Anand.
Anand verzorgt een door BATC erkende massage opleiding. De Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage en Sportverzorgingsbranche BMS is opgericht in 1992. Het hoofddoel van de vereniging is de belangenbehartiging van de aangesloten leden, werkzaam op het gebied van massage en/of sportverzorging.
Opleiding massage therapeut erkend door BATC.
Online Mindfulness Cursus. Erkende opleiding massage therapeut. Massage als je beroep. Met de opleiding massage therapeut van Anand heb je een degelijke basis voor het opzetten van je eigen massage praktijk en weet je op therapeutische wijze clienten te behandelen. Wil je alleen de cursus massage therapie volgen, klik dan hier voor meer info. Een gedegen scholing. De 3-jarige opleiding massage therapeut is opgebouwd uit 3 afzonderlijke jaaropleidingen: wellness masseur; yoga massage; massage en energiewerk. Na afronding van alle 3 deelopleidingen krijg je het diploma massage therapeut. Je kunt je na het eerste jaar aansluiten bij beroepsvereniging BMS als masseur. Na afronding van het 3e jaar kun je aansluiten bij beroepsvereniging BATC als natuurgericht vakspecialist. Na aanvullende theorie studie kun je door BATC erkend worden als natuurgeneeskundig therapeut en is de BTW op je behandelingen aftrekbaar van de belasting. Ook worden je behandelingen door een aantal ziektekostenverzekeringen vergoed via de aanvullende verzekering. De 3 deelopleidingen tot massage therapeut zijn geaccrediteerd door: BMS, BATC, KTNO, LVNG en VBAG. Anand Opleidingen is een bij CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut voor kort beroepsonderwijs.
Opleiding Massagetherapie De Schoonheidsschool.
Ze organiseert professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen. De Schoonheidsschool is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van de opleidingscheques VDAB en de KMO-portefeuille VLAIO. Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij IVBO Wellnessfederatie vzw. Deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad Voor De Zelfstandige en de KMO en in de Raad van Bestuur van onze onderwijsinstelling. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 90012015: en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs CRKBO. Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met zijn studenten. Hij legt goed de nadruk wat in de praktijk meer van toepassing is. Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd. Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien. Goede, correcte en snelle service bij vragen! Laatste weetjes over Massagetherapeut. Inschrijven Startdata Contact. Word massagetherapeut in 12 weken. Een goede massage is heerlijk voor lichaam en geest, het houdt je lichaam in goede conditie en kan blessures voorkomen.
Opleiding Massagetherapeut Wellness Academie.
Hierdoor mogen al onze cursussen en opleidingen betaald worden via KMO-portefeuille. Alle Vlaamse KMOs en zelfstandigen ook in bijberoep kunnen gebruik maken van de KMO-portefeuille. Hierdoor geniet je van 40% korting op je totale opleidingsbedrag max. 10.000 euro per jaar. Tijdens het aanvragen van je subsidie via de KMO Portefeuille zal er gevraagd worden naar het registratienummer van de school. Dan mag je deze code opgeven: DV.O214286. Cursussen die je mogelijk ook interesseren. Een massagoloog is een meester in de massage.

Contacteer ons

Zoeken naar erkende massage opleidingen