de schoonheidsschool
Opinie: De Levensschool is geen alleenstaand geval, en de minister weet dat binnenland De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Ook aan verschillende andere instituten subsidieert de overheid met opleidingscheques en/of de kmo-portefeuille cursussen kwakzalverij. Zo kunnen aan de Europese Academie, de Schoonheidsschool en de Ondernemersschool opleidingen tot voedingsconsulent, gezondheidsconsulent of natuurvoedingsconsulent worden gevolgd, waarvan de inhoud even met de ogen doet knipperen.
Digitale leeromgeving CVA en DE Schoonheidsschool. Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!
Schoonheidsschool opent. tegenover huis Landuyt Brugge Regio HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. In januari 2019 opent De Schoonheidsschool een gloednieuwe campus in het hartje van Brugge. Door die uitbreiding is de school voor opleidingen rond beauty, wellness en fashion vertegenwoordigd in alle Vlaamse provincies. De school investeerde in een historisch pand in de Riddersstraat, dat verkocht werd door de stad.
Opleidingen in Beauty Fashion Wellness De Schoonheidsschool.
Wil je binnenkort met een nieuwe job starten of je eigen baas worden? De Schoonheidsschool helpt je hierbij. De Schoonheidsschool is een geregistreerde opleidingsverstrekker van de Vlaamse overheid. Hierdoor kan je gebruik maken van opleidingscheques en de KMO-portefeuille en betaalt de Vlaamse overheid tot 40% van je inschrijvingsgeld terug.
Schoonheidsschool Formations Mode Opleidingen.
De Schoonheidsschool biedt diverse opleidingen op het gebied van beauty, wellness en fashion. De opleidingen worden gegeven door zelfstandige ondernemers met ervaring in de praktijk. De Schoonheidsschool is ISO 9001-2000 gecertificeerd en is een door de Vlaamse overheid erkende opleidingsverstrekker.
Overheid sponsort kwakzalverij EOS Wetenschap. facebook. twitter. youtube.
Zowel aan de Levensschool als in de cursussen van de Ondernemersschool die ongeveer dezelfde opleidingen aanbiedt als de Schoonheidsschool, maar dan voor thuisstudie wordt ontkend dat een te hoge consumptie van verzadigde vetten het cholesterolgehalte, en zo het risico op hart en vaatziekten verhoogt.
De Schoonheidsschool vroegboekactie 2018: voordelige schoonheidsopleidingen.
Zo kun je eerst rustig uitproberen of de cursus iets voor jou is. Ook heeft de Schoonheidsschool kortingsacties waarmee je jouw cursus extra voordelig regelt. Houd Schoonheidsschool.be en dit overzicht op Goedkoop.be in de gaten voor spectaculaire acties zoals De Schoonheidsschool vroegboekkorting.
Tanja Dexters ambassadrice Schoonheidsschool Showbizzsite.
Na de opening van de kasteelcampus Pélichy in Gentbrugge in 2015 opent De Schoonheidsschool dus een tweede nieuwe campus in twee jaar tijd, wat aantoont dat de aangeboden opleidingen sterk in de lift zitten. Opmerkelijk gezicht én mede-uithangbord van de nieuwe school is Tanja Dexters.
De Schoonheidsschool Archives Centrum Voor Avondonderwijs.
Op zaterdag 14 januari hielden we Opendeurdag bij het Centrum voor Avondonderwijs in de Lange Klarenstraat. Naast een verrassende opkomst, veel interesse en een pak nieuwe studenten, werd er ook een fotowedstrijd georganiseerd waarvan de winnaar nu bekend is. Proficiat aan Luciënne de Brabander met deze compositie!
Home De Schoonheidsschool.
Wil je binnenkort met een nieuwe job starten of je eigen baas worden? De Schoonheidsschool helpt je hierbij. De Schoonheidsschool is een geregistreerde opleidingsverstrekker van de Vlaamse overheid. Hierdoor kan je gebruik maken van opleidingscheques en de KMO-portefeuille en betaalt de Vlaamse overheid tot 40% van je inschrijvingsgeld terug.
Facebook.
Door onze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid. E-mail of Telefoon. Hou me aangemeld. Deze inhoud is op het moment niet verkrijgbaar. We hebben bijkomende beveiligingsfuncties ingevoerd, die vereisen dat je je aanmeldt bij Facebook om deze pagina in België te kunnen bekijken.

Contacteer ons

Zoeken naar de schoonheidsschool