avondschool massage
Cursus massage in Gent activate.me.
Ook voor oude Griekse en Romeinse artsen was massage één van de meest gebuikte methodes om mensen te genezen en pijn te verlichten. Na een zwarte periode in de middeleeuwen waarin alle lichamelijkheid taboe was herleefde de. In de kijker.
Massagetechnieken: basiscursus lichaamsmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Aanvankelijk worden de technieken op medecursisten ingeoefend, nadien op modellen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan de opleiding. Cursusmateriaal en massage olie zijn standaard voorzien voor elke ingeschreven cursist. Minimum 18 jaar zijn of 18 worden in het jaar dat de opleiding opstart.
Masseur Encora.
Over de opleiding. In deze korte opleiding leer je alles over massage, van kop tot teen. Na één semester kan je je al als zelfstandige vestigen. Je bouwt, naast veel praktijk, ook een stevige kennis van de anatomie van het lichaam op: de beenderen, de huid en de bloedsomloop.
Masseur CVO De Oranjerie.
over cvo de oranjerie. In de module lichaamsmassage leer je de basis van massage in theorie en praktijk. Je leert de verschillende mogelijkheden manueel toepassen, verwerft elementaire kennis over anatomie en materialen en leert de behandeling flexibel aan te passen aan de invloeden.
Opleiding Massagetherapeut Wellness Academie.
Na afloop ben je in staat om een volledige massage uit te voeren. Vakdocenten met passie voor hun vak. Je kunt tijdens de opleiding masseur rekenen op bekwame vakdocenten die met een persoonlijke touch graag hun passie met je delen.
Opleiding Massagetherapie Centrum Voor Avondonderwijs.
Schrijf je in. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.

Contacteer ons

Resultaten voor avondschool massage