wellness massage opleiding
Originele Cadeaus, Gadgets Kado Ideeën CoolGift.com.
Waffle Bowl Maker 39.95. Luxe Houten Wereldkaart 49.95. LED Beanie Muts USB 16.95. Bike Balls 16.95. Houten Wereldkaart 120x80cm 59.00. Ontvang de coolste kadotips rechtstreeks in je inbox. 2007-2019 CoolGift.com, voor een origineel cadeau of gadget. Algemene Voorwaarden Privacy Policy.
Yoga Ayurveda Health Ayurvedisch Wellness Masseur 100 uur.
Wellness massages stimuleren de gezondheid en het gevoel van welzijn. Bovendien tonen westerse onderzoeken aan dat massage stress-verminderend werkt, waardoor men zich gelukkiger voelt en beter functioneert. In deze opleiding komen de massage-technieken Abhyanga Sattvische Massage aan bod zie lijst onderaan, de indicaties tegenindicaties van deze technieken, ayurvedische oliën, evenals de fundamenten van een ayurvedische levenswijze aan bod, gebaseerd op het concept van de doshas.
Behaal uw Wellnessmassage-diploma bij de Examen Stichting Perimedische Opleidingen ESPO.
Missie en Visie. De opleiding wellnessmassage is opgebouwd uit de onderdelen anatomie, fysiologie en massage. De opleiding tot wellnessmasseur wordt afgesloten met drie theorie-examens en één praktijkexamen. De theorie-examens bestaan uit meerkeuzevragen die binnen een vastgestelde tijd dienen te worden beantwoord.
Welkomspagina Gezondheidsschool.
We bieden opleidingen aan op verschillende niveau's. Dit betekent dat je opleidingen kan volgen die perfect aansluiten bij je eigen voorkennis en vooropleiding. Van basis tot expert, er is steeds een opleiding op jouw niveau. Centrum voor Avondonderwijs opent nieuwe campus in Brugge.
Massageopleiding Apeldoorn.
Ook organiseren we regelmatig workshops voor thaise, oosterse massage, Medical Taping en AED-reanimatie. Bijzonder is de opleiding MASTER WELLNESS massage. Deze opleiding kunt behalen en afsluiten met het diploma als u de opleiding Wellnessmassage of Sportmassage heeft gevolgd en aangevuld met de cursussen modulen stoelmassage, hotstone massage, oosterse massage en voetreflexmassage.
Opleiding Wellness masseur Pro.
Tijdens de opleiding Wellness Pro volg je de volgende cursussen.: De Wellness Pro is een opleiding die bestaat uit de volgende cursussen welke je in jouw eigen tempo kan volgen.: Basiscursus Ontspanningsmassage, tijdens deze eerste cursus leren we je diverse massagetechnieken om een gevarieerde massage te kunnen geven.
Massage opleidingen de Zwaluwhoeve. Massage opleidingen Zwaluwhoeve Hierden.
Ideale opleidingen wanneer u uw kennis op het gebied van wellness wilt gaan ontwikkelen. Hebt u al de basisopleiding klassieke ontspanningsmassage, sportmasseur of wellnessmasseur gevolgd? Dan kunt u uw kennis verbreden door één van onze cursussen te volgen zoals Ayurvedische massage of Hotstone massage.
Massageschool Carpe Diem.
voor masseurs met basiskennis massage. voor professionelen actief in de massage, wellness of schoonheidsbranche. Wil je leren masseren? Ben je op zoek naar een vervolgcursus op de klassieke ontspanningsmassage? Wil je jezelf op het gebied van massage op een hoger niveau tillen?
Opleiding Sportmassage Allround Opleiding Sportmassage Allround.
aanmelden actueel agenda anatomie AVG basiscursus masseren bindweefselmassage blessurepreventie cupping cursus cursus EHBO cursus Reanimatie en AED cursus sportmassage diploma klassieke massage fysiologie gezichtsmassage Guasha herhalingslessen hotstone massage inschrijfformulier kinesio taping klassieke massage licentie manuele lymfedrainage massage massage opleidingsinstituut masseren MLD module klassieke massage nieuws ontspannend open dag opleiding opleiding sportmassage Opleiding Sportmassage Allround praktijkles sportmassage sportmassage opleiding sportmassage therapeut taping theorieles voetreflex massage wellness wellness massage Zaandam.
Schoonheidsspecialist: Aroma Wellness van het gelaat en het lichaam op basis van essentiële oliën.
Deze cursus is gericht naar volledige relaxatie en wellness. Je leert verschillende massages voor het gelaat en het lichaam. We voeren deze uit met zelfgemaakte aromatische massageoliën. Rekening houdend met de verschillende huidtypes gaan we zelf onze aangepaste producten maken. Je leert diverse wellnessmassages die je zowel in de professionele gelaats en lichaamsverzorging als in een aparte behandeling kan toepassen. Naast de vele praktijk gaat er ook ruime aandacht naar tips en technieken om het lichaam fit en gezond te houden. We kiezen voor een zeer praktisch aanbod van 2 modules die elkaar opvolgen.: Deel 1: Ba3 Initiatie gelaatsverzorging 80 lestijden. kennis en gebruik van verschillende essentiële oliën voor gelaatsbehandeling. werken met hydrolaten, maceraten, basisoliën, klei. maken van peelings, maskers, massageolie, reinigingsmelk. wellnessmassage van het gelaat. de 5-elementenleer toepassen in de verzorging van het gelaat. hoofd en nekmassages. Deel 2: Ca2 Lichaamsmassage 80 lestijden. een energetische lichaamsdiagnose uitvoeren. basisbeginselen van acupressuur. reflexologie en shiatsutechnieken. een behandelingsschema opstellen. kennis en gebruik van verschillende essentiële oliën voor lichaamsbehandeling. wellnessbehandeling van het lichaam. maken van badolie, badzout, massage olie, pakking. Stages vallen tijdens de lesuren. Ze maken deel uit van de opleiding en worden ook geëvalueerd.
Leren masseren Destelbergen en Heusden.
Dit heeft diverse voordelen: cursus aanpassen naar noden en kennis van de klant, tijdstip massagecursus afstemmen op agenda van de klant en geen tijdverlies door nieveauverschillen van de cursisten binnen de groep. Heeft u leren masseren via onze cursus hoofdmassage, buikmassage of stoelmassage, dan ontvangt u na afloop een massage certificaat van de gevolgede opleiding.

Contacteer ons

Resultaten voor wellness massage opleiding