wellness massage opleiding
Cursus De Schoonheidsschool.
De Schoonheidsschool VZW is één van de grootste opleidingsverstrekkers van Vlaanderen op het gebied van Beauty, Wellness, Lifestyle, Fashion en Media. Ze organiseert professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen. De Schoonheidsschool is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van de opleidingscheques VDAB en de KMO-portefeuille VLAIO. Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij IVBO Wellnessfederatie vzw. Deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad Voor De Zelfstandige en de KMO en in de Raad van Bestuur van onze onderwijsinstelling. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 90012015: en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs CRKBO. Lees hier meer over deze erkenningen, registraties en samenwerkingsverbanden. SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS. De beste werkgevers en regios voor administratieve professionals! Apr 13, 2018. Welk lichaamstype ben jij? Opleiding Fashion Stylist.
Basistechnieken massage Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
078 353 653. Opleiding Beauty en wellness. 16 sessies van 4 uren, op basis van 1 les / week. Les op weekdag van 18u30-22u00. Les op zaterdagmorgen van 8u30-12u00. Wil je graag professioneel masseur worden? In 15 lessen leer je alle basisgrepen en knepen van het beroep. Het gaat hier om een korte, maar intensieve opleiding die je alle basiskennis en vaardigheden van het vak bijbrengt. De opleiding vereist geen speciale voorkennis en is geschikt voor iedereen die interesse heeft in een loopbaan binnen de wellness-sector. Theorie en praktijk zijn binnen deze opleiding prima op elkaar afgestemd, zodat je straks op een verantwoordelijke manier je vak kunt uitoefenen. Je verwerft de nodige basiskennis over het menselijk lichaam. Je leert wat de indicaties en contra-indicaties voor massage zijn.
Opleiding tot wellnessmasseur.
Home Opleiding tot masseur Opleiding tot wellnessmasseur. Opleiding tot wellnessmasseur. Uitgangspunt van het handelen van de wellnessmasseur is de beleving en ontspanning van de cliënt. Het doel is om het welbevinden van de cliënt te vergroten. De voornaaamste handeling van een wellnessmasseur is het geven van een massage.
Wellness massage Summerschool Syntra AB.
Attest van lesvolging. Bespaar op je opleiding. Ik heb een vraag over deze opleiding. Deze opleiding op maat van je bedrijf? Over de cursus. Wil je graag eens proeven van verschillende massagehandelingen? Schrijf je dan in voor de Wellness massage.
Opleiding Wellnessmassage Amice Opleidingscentrum.
Wil je vooraf al kennismaken met het vakgebied, denk je meer leertijd nodig te hebben of twijfel je nog of u de gehele opleiding wilt volgen, schrijf je dan in voor onze introductiecursussen: Leren masseren, ontspanningsmassage of voet en onderbeen massage. Als je start met deze opleiding en het massage-virus te pakken hebt, dan kun je bij ons terecht voor uiteenlopende workshops, cursussen of opleidingen massage. Vanaf september starten wij met de opleiding Wellnessmassage nieuwe stijl van de NGS. In deze opleiding zit de Wellnessmassage zoals bovenstaand is omschreven maar er zijn ook een aantal wellnessmodules aan toegevoegd.: Hierdoor word je als allround masseur opgeleid. Extra wellness lessen.:
Wellnessmassage WellnessInstituut.
Later in de opleiding leer je een volledige lichaamsmassage/ontspanningsmassage uit te voeren, waarbij je alle technieken samenvoegt. Beleving en ontspanning voor de gast. Naast het handelen ten behoeve van een zorgvraag; het uitvoeren van een deelmassage, zal een Wellnessmasseur ook te maken krijgen met zogenaamde belevingsmassages. Men ziet een Dagje Wellness, met daarbij een ontspannende massage, steeds meer als een dagje uit.
Wellness SYNTRA Midden-Vlaanderen.
500 praktijkgerichte, professionele opleidingen. Zoek een opleiding. U bevindt zich hier.: Heb je belangstelling voor wellness? Wil je graag aan de slag met lichaam en geest? Dan zit je bij SYNTRA Midden-Vlaanderen aan het goede adres! Je krijgt les van echte professionals die je de kneepjes van het vak leren. Want van wie kan je een vak beter leren dan van iemand met ervaring in de sector? 1 dag per week. Meerdere dagen per week. Massage voor mensen met kanker en zorgbehoevenden.

Contacteer ons

Resultaten voor wellness massage opleiding