opleiding wellness massage
Cursus De Schoonheidsschool.
De Schoonheidsschool VZW is één van de grootste opleidingsverstrekkers van Vlaanderen op het gebied van Beauty, Wellness, Lifestyle, Fashion en Media. Ze organiseert professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen. De Schoonheidsschool is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van de opleidingscheques VDAB en de KMO-portefeuille VLAIO. Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij IVBO Wellnessfederatie vzw. Deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad Voor De Zelfstandige en de KMO en in de Raad van Bestuur van onze onderwijsinstelling. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 90012015: en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs CRKBO. Lees hier meer over deze erkenningen, registraties en samenwerkingsverbanden. SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS. De beste werkgevers en regios voor administratieve professionals! Apr 13, 2018. Welk lichaamstype ben jij? Opleiding Fashion Stylist.
Gent Wellness Academie.
Ga aan de slag als volwaardig Schoonheidsspecialiste na het volgend van deze opleiding! Anatomie, pathologie fysiologie. Kennis van anatomie, pathologie fysiologie is fundamenteel voor wellness en beauty professionals. Gezondheid en veiligheid staan voorop! Hairstyling is een onmisbaar en creatief onderdeel van een beautylook. Ga in de weer met brushings, stijltangen, de chignon en opsteekkapsels. Hot stone massage.
Beauty en wellness Syntra AB.
Heb jij magische handen? In onze opleiding Wellness massage leer je de theorie en praktijk om het volledige lichaam optimaal te relaxeren via massagehandgrepen en handelingen, afgeleid uit de manuele massagetherapie. Start 6/8/2018, campus Antwerpen. Naar de opleiding. Opleidingen die binnenkort starten.
Wellnessmassage WellnessInstituut.
Later in de opleiding leer je een volledige lichaamsmassage/ontspanningsmassage uit te voeren, waarbij je alle technieken samenvoegt. Beleving en ontspanning voor de gast. Naast het handelen ten behoeve van een zorgvraag; het uitvoeren van een deelmassage, zal een Wellnessmasseur ook te maken krijgen met zogenaamde belevingsmassages. Men ziet een Dagje Wellness, met daarbij een ontspannende massage, steeds meer als een dagje uit.
Opleiding tot wellnessmasseur.
Home Opleiding tot masseur Opleiding tot wellnessmasseur. Opleiding tot wellnessmasseur. Uitgangspunt van het handelen van de wellnessmasseur is de beleving en ontspanning van de cliënt. Het doel is om het welbevinden van de cliënt te vergroten. De voornaaamste handeling van een wellnessmasseur is het geven van een massage.
Wellness massage Summerschool Syntra AB.
Attest van lesvolging. Bespaar op je opleiding. Ik heb een vraag over deze opleiding. Deze opleiding op maat van je bedrijf? Over de cursus. Wil je graag eens proeven van verschillende massagehandelingen? Schrijf je dan in voor de Wellness massage.
Wellness SYNTRA Midden-Vlaanderen.
500 praktijkgerichte, professionele opleidingen. Zoek een opleiding. U bevindt zich hier.: Heb je belangstelling voor wellness? Wil je graag aan de slag met lichaam en geest? Dan zit je bij SYNTRA Midden-Vlaanderen aan het goede adres! Je krijgt les van echte professionals die je de kneepjes van het vak leren. Want van wie kan je een vak beter leren dan van iemand met ervaring in de sector? 1 dag per week. Meerdere dagen per week. Massage voor mensen met kanker en zorgbehoevenden.

Contacteer ons

Op zoek naar opleiding wellness massage?