opleiding klankschalen massage
Werken met klankschalen Basis Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Voor wie is deze opleiding bestemd? Deze training richt zich naar personen die meer wil weten over de mogelijkheden van klankschalen, zoals bijvoorbeeld schoonheidsspecialisten, professionele masseurs, kinesitherapeuten, ergotherapeuten, lichaamswerkers, animatoren en therapeuten. Geen voorkennis vereist. De opleiding steunt op een theoretische onderbouw, maar wordt telkens aan de praktijk gelinkt door praktische oefeningen.
Klankreis, Sound Journey, cursus klankschalen, Klankschaal ligconcert, klankmassage, duo klankmassage Zwevegem.
Een ruimte gevuld met zalige, warme, in elkaar overgaande klanken en een voelbaar energetisch veld opgewekt door de tonen van de klankschalen is het recept voor een heerlijke ontspannen en toch avontuurlijke reis. Elk klankschaal ligconcert is uniek en ingegeven door het moment.
Workshop module 1 Werken met klankschalen.
Een overzicht met geplande workshops vind je bij agenda. workshop klankschalen werken met klankschalen klankschaaltherapie Veurne klankschaaltherapeut Vlaanderen klankschaalspecialist West-Vlaanderen relaxatietherapeut Andy Vanbeveren klankschaalspeciaalzaak Boventoon meditatie relaxatie klankschaalmassage bewustzijn meditatie klankschaalmassage klankbad gongbad klankschalen verkoop klankschaal kopen klankschaaltherapie. Klik en deel Facebook.
Cursus Klankschalen Soundfulness Shop.
De werking van klankschalen berust op resonantie. Via horen en voelen resoneren lichaamscellen mee met de trillingen. Het zijn handgemaakte instrumenten, rijk aan boventoonresonanties en specifieke zwevingen. De klanken van een klankschaal hebben invloed op je lichaam, je emoties en je geest. Steeds meer therapeuten gebruiken klankschaal massage in hun vakgebied.
Cursus Klankmassage Wellness Academie.
Die kan je meteen al delen met je medecursisten en docent. Vervolgens zal er aandacht zijn voor de nodige achtergrondinformatie, de soorten klankschalen, gongs, sounds en het bestuderen van de basisvoorwaarden speeltechnieken voor het uitvoeren van klankmassages. De volgende stap is dat je zelf aan de slag gaat met het oefenen van klankmassages.
Cursus Klankschaal massage.
Thuiscursus warm waterkussen massage. HBO Opleiding Kindermassage Therapeut. HBO Massage Therapeut. HBO Energetisch Therapeut. Lomi Lomi Reis. Lomi Lomi reis Spanje. Lomi Lomi massage cursus CuraƧao. Contact en bedrijfsgegevens. Sluiten Tel: 073 511 12 29. Holistische massage cursus. Cursus Klankschaal massage. Cursus Klankschaal massage. 1 daagse cursus werken met klankschalen.
Werken met klankschalen Zorg Opleiding Syntra West.
Wat kent u na het volgen van deze opleiding? Je kent specifieke klankschalen die binnen de zorg inzetbaar zijn, en kan de juiste methodieken toepassen op uw specifieke doelgroep. Tijdens de workshop krijg je de mogelijkheid om met een 100-tal klankschalen te oefenen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor opleiding klankschalen massage