lomi lomi massage cursus
Opleiding Lomilomi massage.
Deze oude vorm van Hawaiiaanse massage is erg in trek bij gezondheidscentra en luxe spa's' in Hawaii en over de hele wereld. De 10 daagse opleiding bestaat uit.: 50 uur praktische les, begeleiding en oefenen van Aunty Margaret Machado's' Lomilomi massage.
Cursus Lomi Lomi massage.
Cursus Lomi Lomi niveau 1. Cursus Lomi Lomi niveau 2. Cursus Lomi Lomi niveau 3. Cursus Lomi Lomi Power Pele. Lomi Lomi Face massage. Cursus Lomi Lomi Hapai Zwangerschapsmassage. Cursus Opu Huli massage Aktie. Cursus Lomi Lomi stoelmassage. GRATIS Lomi Lomi oefendag.
Lomi Lomi massage.
Interactieve Lezing Massage en Kanker; een introductie. Home / Cursus Lomi Lomi Sticks Stones. Lomi Lomi, ook wel bekend als o.a.: Lomi Lomi Nui, Hawaiian Temple Massage, Kahuna Massage, Hawaiiaans lichaamswerk etc. is de traditionele vorm van massage afkomstig van de gezegende eilanden van Hawaii.
Cursus Lomi lomi samudra massage Wellness Academie.
De cursus wordt gegeven in kleine groepjes waardoor er altijd veel aandacht is voor de individuele cursist. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat lomi lomi samudra massage. De cursus wordt ook in Nederland erkend door het BATC als bijscholing.
LOMILOMI MASSAGE LEREN? Start je beginnerscursus HIER!
LUA LOMI massage. Leiohu Ryder Maydeen Iao. Lomilomi Massage Ho'oponopono' Reizen naar Hawaii. AUNTY MAILES lomilomi massage AUNTY MAILES lomilomi massage. Op Hawaii bestaan veel verschillende vormen van lomilomi massage. Aunty Mailes lomilomi massage is er een van. In de cursus leer een volledige lichaamsbehandeling van ongeveer anderhalf uur.
Cursus Lomi Lomi massage Amice Opleidingscentrum.
Bel mij terug. Cursus Lomi Lomi massage. Cursus Lomi Lomi massage. De naam van deze massage cursus komt van het Hawaiiaans voor massage. Deze massage is ontwikkeld om blokkades in de energiestroom op te heffen en heeft daardoor een harmoniserende werking.
Lomi Lomi Massage lomi, massage, lomi lomi, cursus, bewegingen, lichaam, lichaamsmassage.
Een lichte vorm van Lomi Lomi wordt toegpast op het gezicht, houdt de huid in conditie en is een hulp voor preventie van de huid en tegen huidveroudering. Inhoud massage cursus.: Geschiedenis Lomi Lomi Massage. Opbouw en afbouw van de massage.
Lomi Lomi massage MOOD massage opleidingen.
Wil je eerst eens kijken of masseren iets voor je is probeer dan eerst de cursus leren masseren of de cursus Klassieke massage. Voor het volgen van deze cursus is geen massage ervaring vereist. Na afloop van de cursus lomi lomi massage ontvangt u een certificaat.

Contacteer ons

Zoeken naar lomi lomi massage cursus