energetische massage cursus
Leren masseren Destelbergen en Heusden.
Bij Massagacentrum De Krachtbron ontvangen wij u graag voor een heerlijke ontspanningsmassage, een diepgaande sportmassage of voor onze helende energetische massage. Wij zijn gespecialiseerd in diepgaande massages voor harde en pijnlijke spieren. Met onze buikmassage verlichten we klachten als brandend maagzuur en bevorderen we de darmwerking. Voor koppels hebben we een relaxerende duo massage om samen in dezelfde ruimte te genieten van een heerlijke ontspanningsmassage. Bedrijven kunnen vrijblijvend een offerte voor stoelmassage aanvragen. Massage cursus volgen.
Basis cursus energetische geneeskunde voor iedereen.
Zo wordt de theorie direct in de praktijk gebracht en ontvangt iedere deelnemer een boekwerk met uitgebreide informatie. Wat leer je in de cursus Lijfkracht-herstel? De basis principes van energetische geneeskunde.; Uitgebreide behandeling van de nek, schouders, het bekken, het hoofd en de voeten.;
Energetisch therapeut opleiding? Volg de opleiding Energetisch therapeut!
Massage en voetreflextherapeut. Mediation en conflictbemiddeling. Medische basiskennis CPION. Mindfulness based cognitive therapy. Mindfulness voor kinderen. Orthomoleculaire voeding voor kinderen. Overgang en voeding. Psychosociale basiskennis CPION. Start uw eigen praktijk. Stervensbegeleiding en rouwverwerking bij dieren. Terug naar je natuur. Voedings en suppletietherapeut. Voetreflex en reikitherapeut. Bekijk alle studies. Home Kies uw studie Kies uw studie Natuurgeneeswijzen Energetisch therapeut. Terug naar Natuurgeneeswijzen Volgende studie 32 van 36 Vorige. Over de opleiding. Zo studeert u. Volg de opleiding Energetisch therapeut en leer gebruikmaken van de universele levensenergie voor heling en genezing. Behaal in acht maanden het BATC-erkende diploma! Na afronding van deze opleiding kunt u mensen professioneel behandelen met aura en chakrahealing en met reiki. Bij de opleiding Energetisch therapeut krijgt u gratis toegang tot unieke instructie-videos met behandeltechnieken. duur 8 maanden. vooropleiding er is geen specifieke vooropleiding vereist. lesgeld 36000, of 8 x 4700., Belangen Associatie Therapeut en Consument BATC. Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen. Opleiding Energetisch therapeut: wat leert u? De opleiding Energetisch therapeut is breed van opzet. U leert alles over de behandeling van geestelijke en lichamelijke problemen met energetische werkvormen.
Krista Viaene.
Na het behalen van een licentie in de motorische revalidatie en de kinesitherapie Leuven, 1983, volgde ik het postgraduaat Psychomotorische therapie bij psychisch gestoorden. Daar leerde ik allerhande lichaamswerk kennen, zoals bio-energetica, eutonie, holistische massage, encounter-technieken. In 1999 begon ik met een opleiding energetische massage en shiatsu en sindsdien ben ik me steeds verder blijven bekwamen.
Lochristi duo massage en sportmassage Beervelde.
Bij onze gezondheidsmassage gebruiken we acupressuur en zachte energetische technieken die het lichaam stimuleren tot het aanmaken van het gelukshormoon. Als psycholoog ondersteunen wij u tijdens een coachingsgesprek om uw leven een positievere wending te geven. Wij hebben een ruime ervaring met bedrijfsmassage. Bij grotere opdrachten voorzien wij extra masseurs voor een relaxerende en vitaliserende stoelmassage. Onze gezondheidstips op vlak van beweging en voeding helpen u verder op weg. Wij zijn vlot bereikbaar vanuit Berlare. Mijn boek over burn-out. Behandeling van tenniselleboog. Dankzij een MASSAGE CADEAUBON gunt u familie of vrienden een moment van diepe ontspanning. Massagecursus en ebook. Wenst u een massagecursus te volgen, dan helpen wij u graag op weg! Onze cursussen worden privé gegeven datum in overleg. Wij organiseren een cursus buikmassage zelfmassage, Japanse gezichtsmassage, partnermassage, stoelmassage en therapeutische hoofdmassage.
Cursus Shiatsu energetische massage gratis introductieles Wambeek Ternat UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. Cursus Shiatsu energetische massage gratis introductieles. Cursus of workshop Gezondheid en zorg. Shiatsu is een Oosterse massagevorm die meer dan 5000 jaar oud is, maar de laatste jaren ook bij ons erg aan populariteit wint. Shiatsu werkt net als acupuntuur via het stimuleren van bepaalde punten op energiebanen, zogenaamde meridianen.
ALLROUND energetisch masseur MOOD massage opleidingen.
We gaan uit van de visie dat alle aspecten van een mens op fysiek, mentaal of emotioneel niveau samen een geheel vormen. Een klacht of ziekte geeft aan dat de harmonie verstoord is en de energetische massages zijn er op gericht om het evenwicht op alle niveaus te herstellen. Als bovenstaande je aanspreekt en je interesse heeft gewekt, je altijd al hebt willen leren masseren en je misschien een eigen praktijk wilt beginnen, dan is deze opleiding iets voor jou! Voor iedereen die zijn of haar kennis en vaardigheden wil verbreden of verdiepen, voor omscholing en reïntegratie. De opbouw van de opleiding. Als allround energetisch masseur kun jij je op diverse werkgebieden begeven. Door het gevarieerde lesprogramma krijg je beter inzicht en verdieping in je eigen kunnen en massage technieken.
massage Amersfoort-cursus Holistisch Energetische massage.
Ik vond het een zeer prettige en liefdevolle ervaring, en veel geleerd over mijzelf. Mandy 46, Sportlerares. Ik vond deze cursus meer dan ik verwachtte omdat ik veel energetische oefeningen heb gedaan en dat heb kunnen toepassen in de massage.
Malva België.
Werken en omgaan met de aura 6 20 januari 2019. Cursus 6 20 januari 2019. Energetische masages 24 maart 2019. Energetische behandelingen 19 mei 2019. Opleiding Energetisch therapeut 7 september 2019. Energetische massages 17 februari 2019. Energetische behandelingen 28 april 2019.
Informatie over de opleiding Integratieve Massage De Stroming.
We worden op een nog dieper niveau letterlijk en figuurlijk bewogen en versmelten in een gezamenlijk ritme, wat een diepe energetische doorstroming veroorzaakt. Blok 3: De dynamische massage in de rugligging. We leren dynamisch masseren op de voorzijde van het lichaam.
Cursus Energetisch therapeut Thuiscursus.NL.
Cursus Energetisch therapeut. Cursus Energetisch therapeut. February 17, 2014. By: benjamin ruyters. Jezelf helemaal onderdompelen in de wereld van alternatieve en energetische therapieën. Jezelf van thuis uit en op eigen tempo ontwikkelen tot deskundig energetisch therapeut. Alle kennis en technieken leren om een nieuwe carrière te lanceren in de energetische geneeskunde.

Contacteer ons

Meer resultaten voor energetische massage cursus