cursus yoni massage
Welkom bij FeelsoGood Tantra, Reiki, Massages en Workshops.
Met diezelfde aandacht wordt de lingham of yoni in de massage meegenomen. Een essentieel element van de Tantramassage is de LINGAM EN YONI MASSAGE massage aan het geslacht. Volgens de Taoistische filosofie bevat de lingam en yoni reflexpunten, welke bij stimulatie, effect hebben op de corresponderende organen in het lichaam.
Workshops.
Je hierin zelfzekerder te voelen? Leer nu op een respectvolle, liefdevolle, relaxte en plezante manier de kneepjes van een Lingam/Yonimassage. Inbegrepen: glaasje bubbels/drankje, versnapering, cursus en een interessante gezellige, respectvolle, liefdevolle, relaxte en plezante avond waar je nadien thuis mee aan de slag kan gaan.
TantraLife Waar harten elkaar vinden door Tantra Seksueel Bewustzijn. Kennismaking of Verdieping vol liefde, intimiteit en spiritualiteit. Workshops Cursussen Les en Coaching Relatie en Trauma-therapi
Tantric Love Touch leren. Tantra cursus groepen Het her-ontdekken van tederheid waardoor liefde oneindig wordt en seks magisch! Tantra-massage-cursus Tantric Love Touch I-II. Tantra-training Reis naar de Bron van Liefde. Tantra voor vrouwen o.a. Herontdek je flow. Agenda-Prijzen-Aanbod Agenda Prijzen Aanbod Actueel Kompas. ACTUEEL 12 aug 2017. Prijzen privé sessies en massages. Prijzen Tantra groepen. Diversen TantraDreamTeam Testimonials Media Shop Q A Contactadvertenties Links Blog. Tantra Dream Team. Contact Klik op menubalk voor info, contact, boeking, inschrijving, nieuwsbrief, bestelling shop e.d. Onze contactgegevens en handige info. E-MAIL-CONTACT stel hier je vraag aan ons. BOEKEN van een sessie of massage.
Cursus Sacred Yoni Healing Tantra-YoY.
Misschien hoeft het niet eens benoemd te worden, maar we doen het toch! Deze cursus gaat niet over seks, gaat niet over klaarkomen, gaat niet over massage of hoe je als man zo snel mogelijk bij/in de Yoni van de vrouw kunt komen.
Yoni-massage voor iedereen. Bekijk de video en download het e-boekje!
Door Lief op 9 juli 2018. Ik ben bezig met tantra massage en wil het aan mijn man doorgeven alle beetjes helpen. Door gea op 13 oktober 2018. is er ook een cursus voor. Door gea op 17 oktober 2018. ik wil wel graag een yoni masage maar durf nog niet.
Inge Groningen Yoni Yoga.
Het yoni ei. Docenten in Nederland. Jessica en Desiree Lelystad. Boekingen voor Yoni-Yoga over heel Nederland. meer info: www.fireofwaya.com. Mijn passie is het creëren van een groter bewustzijn, van jezelf en de natuur waar je deel van uitmaakt. Een paar jaar geleden gingen de deuren naar de schatkamers van de aarde voor mij open.
Healing Space Opleidingsinstituut.
29 jan 2019 29 jan 2019 Energetische Massage Voor Stellen. 02 feb 2019 03 feb 2019 Reiki 1 Vol. 08 feb 2019 08 feb 2019 Eenvoudig gezond Vol. 09 feb 2019 09 feb 2019 Reiki 2 Vol. 13 feb 2019 13 feb 2019 Yoni en Lingam. 16 feb 2019 17 feb 2019 Reiki 1 Vol. Niet alleen het slapen in een Yurt met houtkachel was een hele ervaring., ook de stilte en het dicht bij jezelf zijn. Stilteretraîte met yoga. Heldere en duidelijke uitleg op vragen en problemen. Fijne structuur en opbouw van de cursus.
Cursus moorstempelmassage Erkende therapeuten Groothandel Kalijn Natuurproducten Massagebenodigdheden.
Een moorstempelmassage zorgt, dankzij de unieke diepgaande warmte van Moor, voor een massage met een speciaal Thermo-Fysiek effect. Het resultaat van deze toepassing ligt in het vermogen van de Moor turf om de warmte erg lang op te slaan en deze continu en langzaam aan de huid, spieren, weefsels en gewrichten af te geven.
Wat kan ik ervaren? Tantrapraktijk Antwerpen.
Een eerste voor de vrouw man, een tweede voor de man vrouw en een 3 e waarbij we de massage verdiepen met Tantrische technieken als de grote terugtrekking, Yoni en Lingam ademhaling en rituelen die helpen in het hier en nu te zijn.
Opleiding Godinnenmassage Zomerhuis, Ekeren B INImail archief.
trots zijn op je vrouwelijke anatomie, je intieme geografie: yoni academie. werken met het net van licht ter ondersteuning via de Grootmoeders. durven ontvangen in alle vrijheid, in al je glorie. zorg en zelfzorg. hoe vertaal je al deze aspecten in je massage.
Seksueel misbruik tijdens de tantramassage NRC.
Het draait niet om de seks, zei de 53-jarige tantramasseur tegen zijn cliënt. Daarna deden ze op zijn initiatief allebei hun kleren uit. De cliënt, een vrouw van 54 uit het noorden van het land, vond dat best wel een struggle.

Contacteer ons

Meer resultaten voor cursus yoni massage