cursus yoni massage
Yoni-massage voor iedereen. Bekijk de video en download het e-boekje!
Lees ook ons e-boek Slow Sex over het geven en ontvangen van erotische massages. Dit bijzondere boekje geeft een compleet overzicht van allerlei soorten van massage. Natuurlijk de hier geïntroduceerde yoni-massage, maar ook de lingam-massage voor hem en natuurlijk de body-massage.
Undercovergirl: tantra, yoni-massage en gendertypering op Bali Vileine.com.
Na drie dagen op de cursus had ik echter nog steeds geen yoni aangeraakt, maar wel lingams in overvloed. Na twee keer flink aandringen mocht ik eindelijk een yoni masseren, die van mijn medecursist. Daar lag ze dan, naakt voor me.
yoni massage.
Yoni massage op tantrische wijze. Je Yoni massage op tantrische wijze is liefdevol en laat je 100% vrouw voelen. Deze massage voor vrouwen verzorg ik, Xander, in heel Vlaanderen als tantra masseur. Een yoni massage betekent vagina massage of vulva massage en is dé vrouwen massage.
Tantra Massage for Dummies: De Top 3 Beginners Tips.
Er bestaan zoveel technieken voor een sensuele, tantrische of erotische massage en het is erg leuk om je wat kneepjes greepjes eigen te maken. Handiger om daar een workshop of cursus in te volgen. Maar uiteindelijk gaat het minder om de massage technieken en vooral om het gevoel en de overgave waarmee je het doet.
Tantra Kaliyoma.
De tantra massage gaf mij inzichten over mijn bijzondere vrouwenlichaam, heeft mij doen sidderen van genot bij elke aanraking, heeft mij de dankbaarheid doen voelen van zoveel moois. Ik voelde mij Godin sterk, krachtig, sensueel, vredevol, licht. Lees de volledige getuigenis. Dankzij jullie hulp en mededogen voelde ik me steeds beter en was ik steeds meer in vertrouwen. Lees de volledige getuigenis. Ik heb erg genoten van de afwisseling tussen meditaties, dansen en lichaamsexpressie. Wat ik het meest apprecieerde is de authenticiteit! Lees de volledige getuigenis. Je Yoni heeft jouw.
Getest: hoe onschuldig is een tantra massage? ELLE.be.
Tantra massage is een zoektocht naar je innerlijke zelf en je yoni is de opening naar je ziel, zegt ze, terwijl ze er een zacht tikje tegen geeft. Ik zou zweren dat mijn vagina tot voor kort op die plek zat, maar gelukkig zit er nu een yoni.
Cursus Sacred Yoni Healing Tantra-YoY.
Misschien hoeft het niet eens benoemd te worden, maar we doen het toch! Deze cursus gaat niet over seks, gaat niet over klaarkomen, gaat niet over massage of hoe je als man zo snel mogelijk bij/in de Yoni van de vrouw kunt komen.
Yoni Massage Dag Living Touch.
Je kunt ervoor kiezen om de Yoni massage met een man of met een vrouw te doen. Yoni massage ontvangen lijkt soms eng op voorhand, maar we bereiden je goed voor en leren je je grenzen aan te geven. Onze persoonlijke ervaring met Yoni massage is dat het heel diep ontspannend is en je diep in contact brengt met je hele Yoni en onderbuik.
Yoni weekend Helios Centrum Heerde workshops.
Wat we dit weekend verder doen.: Door middel van dans, beweging, diep naar binnen keren, krachtige energetische oefeningen chi kungs, oefeningen met andere vrouwen, sharen, aanraking, massage, ademwerk, healing, rituelen en energetisch werk creëren we een veilige, speelse, intieme bedding waar ruimte is om te helen, te verwerken, te inspireren en geïnspireerd worden, om te lachen en om gek te doen. Dit alles altijd met respect voor ieders individuele grenzen. Als je dat wilt, kan je tijdens de massages ervoor kiezen elkaar bloot te masseren, maar er zal geen expliciete seksuele handeling met de groep of tussen individuen gedeeld worden tijdens de workshop zelf. Op deze Tantra workshop voor vrouwen zijn alle vrouwen van harte welkom, van iedere seksuele geaardheid, hetero's, bi-seksuelen of lesbiennes. We maken dit weekend met elkaar een yoni feest.

Contacteer ons

Meer resultaten voor cursus yoni massage