cursus massage limburg
Cursus Centrum Voor Avondonderwijs.
Voor de opleiding Massage werd in samenwerking met je docent een pakket oliën op maat samengesteld. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Daar vind je alle leveranciers van studentenpakketten verzameld. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs. Klik hier om de inhoud van je pakket te bekijken en te bestellen. Bestel tijdig zodat je het materiaal zeker de eerste les bij je hebt. Wil je bovendien continu op de hoogte zijn van alle nieuwtjes en aanpassingen omtrent je cursus, meld je dan aan op je persoonlijk studentenprofiel.
Opleidingscentrum Kersten.
Zoek je een cursus. Cursus gezichtsmassage Zeer positief en rustgevend, veel praktijk geoefend. Cursus gezichtsbehandeling 12 april Zeer informatief. In gezellige ambience. Hoi Maddy, Graag wilde ik je ook nog een compliment. Vindbare website massage reuver In februari heb ik mijn website.
Privé Opleiding Massage incl certificaat Te koop 2dehands.be.
7 Dagen op 7, dus ook in de weekends, van 10u tot 23u Luca is een man met ervaring en geeft u een diepe en zalige ontspanningsmassage. vandaag 0913: Brussel. Massage, Chinese massage, ontspannende massage. Chinese massage 40-30min, 55-1h, 80-90min.
ProCorpo voor al uw massage cursussen in Limburg.
Privécursussen: Ontspanningsmassage, Ontspanningsmassage professional, Rug en Hoofdpijnklachten, Hotstonemassage, HotstoneStempelmassage, Kindermassage, Partnermassage, Klassieke Gezichtsmassage, Japanse Gezichtsmassage KoBiDo massage, Indiase Hoofdmassage, Zwangerschapsmassage, Thaise Voetreflexmassage, Stoelmassage en VoetReflexologie. Ontspanningsmassage, Sportmassage en klachtbehandelingen o.a. fibromyalgie, reuma, artrose, burn-out, ischias, spierpijn. Bestellen van hoge kwaliteit massageolie. Vriendelijke massagegroet, Martin Stegers. Wijziging privacybeleid: Ons Privacybeleid is per 25 mei 2018 aangepast in verband met de invoering van de nieuwe privacywet: de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In ons Privacybeleid omschrijven we duidelijk hoe wij met jouw gegevens omgaan. 6129 DC Urmond. Op s ommige kaarten staat de straat niet aangegeven. Oriënteer dan op dichtstbijzijnde straat: Hogebergstraat. BTW nr: NL 081932947B01. Zuid Limburg nr: 14085512.
Netwerk Integratieve Massage.
Opleiding Integratieve Massage. Wie echt goed wil leren masseren en eventueel een parttime-massagepraktijk wil beginnen kan beter de opleiding doen. In 25 dagen, verspreid over 7 lange weekeinden leer je de kneepjes van het vak, en ervaar je alle aspecten van aanraken, aangeraakt worden en geraakt worden. De opleiding wordt in Nederland Lage Vuursche en België Limburg gegeven. Meer info op de opleidingpagina. Agenda van de geplande activiteiten Klik hier om naar de agenda te gaan. Staat er geen cursus vermeld bij je in de omgeving, bel een docent bij je in de buurt op voor meer info.
Massage cursus limburg leer massage in 2 dagen!
Of kijk voor overnachtingsmogelijkheden op de site van Bungalowpark / camping Klein Vink Limburg. Routebeschrijvingen naar de locatie van de massage cursus. Massage cursus limburg, in Arcen, Noord Limburg, boven Venlo. Massage cursus limburg Vanuit Nijmegen A73 / N 271.

Contacteer ons

Op zoek naar cursus massage limburg?